I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 28

Thread: Test: Ky tekst është shkruar në frëngjisht

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Cybershaolin View Post
    Ahhhhh! Tani kam marrë atë zë të lartë dhe të qartë. Kjo është pjesa që nuk i kuptoja. Tani kam ndryshuar gjuhën time për frëngjisht në Usercp dhe shkroi një mesazh provë në frëngjisht. It works perfectly këtu. Thanks for marrë kohë për të shpjeguar atë për mua në një mënyrë të thjeshtë.

Por në forum mi, gjuhën time forum është në frëngjisht, edhe unë (me dëshirë si ju thënë) vendosur UserCP tim në frëngjisht, dhe unë u përpoq mesazhet e shkruar në arabisht dhe italisht. Rezultati tregoi në arabisht dhe italisht, pa përkthimin e ndonjë gjë. Kjo është arsyeja pse unë ende nuk e kuptoj. Kjo duket të mos jetë duke punuar në forum time.

Gjithashtu, më thoni: addon gjuhën (shiko screenshot) për BBCode (zgjidhni ose jo) kur ne kompozojnë një mesazh dhe në përgjigje të shpejtë, si dhe, është kjo një addon në versionin 3.1.2, sepse unë ende nuk e ka përmirësuar ende dhe unë nuk kanë atë në 3.1.1?
    Të gjitha punët siç është projektuar. Kjo do të thotë - mod do të shtojë Lang BBCode vetëm kur keni vendosur parazgjedhur gjuhën e përdoruesit dhe vetëm këtë gjuhë. Nëse nuk është e përshtatshme, mund të them vetëm që të mos shtoni atë në editor.

Në të gjitha rastet e tjera ju duhet të shtoni lang BBCode dorë. Pra, ju ka shkruajtur mesazhe në dy gjuhë të tjera dhe ju thoni mod se ata janë në frëngjisht, por ato nuk janë dhe kjo është arsyeja pse ata nuk ishin përkthyer.

Përkthimi i mesazhit shkruar në gjuhë tjetër do të ndodhë vetëm kur lang BBCode është shtuar. Përndryshe Google merrni hutuar dhe kthimin e vetëm njëjtin tekst (kjo është si ju shkoni në frëngjisht-anglisht përkthyes dhe t'i japë atij teksti në polonisht - ai thjesht do të ju jap këtë tekst kthehet, sepse ai nuk do ta kuptojnë atë). Pra, duke shtuar lang BBCode mesazhit tregon mod në të cilën përkthyesi që duhet të ndjekë për përkthim.

Gjithashtu ju lutem vini re se mundësitë për redaktorët janë shtuar vetëm në qoftë se përdoruesi ka vendosur gjuhën e parazgjedhur të tjera që gjuha paracaktuar i forumi. Përndryshe nuk ka kuptim sepse kjo do të thotë se përdoruesi shkruan në gjuhën forum dhe nuk ka BBCode lang për të shtuar. Pra ju lutem për test vetëm të ndryshojë gjuhën e juaj i parazgjedhur në të tjera gjuhë që forum dhe ju do të shihni se opsionet do të shfaqet në redaktorët tuaj

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Të gjitha punët siç është projektuar. Kjo do të thotë - mod do të shtojë Lang BBCode vetëm kur keni vendosur parazgjedhur gjuhën e përdoruesit dhe vetëm këtë gjuhë. Nëse nuk është e përshtatshme, mund të them vetëm që të mos shtoni atë në editor.

Në të gjitha rastet e tjera ju duhet të shtoni lang BBCode dorë. Pra, ju ka shkruajtur mesazhe në dy gjuhë të tjera dhe ju thoni mod se ata janë në frëngjisht, por ato nuk janë dhe kjo është arsyeja pse ata nuk ishin përkthyer.

Përkthimi i mesazhit shkruar në gjuhë tjetër do të ndodhë vetëm kur lang BBCode është shtuar. Përndryshe Google merrni hutuar dhe kthimin e vetëm njëjtin tekst (kjo është si ju shkoni në frëngjisht-anglisht përkthyes dhe t'i japë atij teksti në polonisht - ai thjesht do të ju jap këtë tekst kthehet, sepse ai nuk do ta kuptojnë atë). Pra, duke shtuar lang BBCode mesazhit tregon mod në të cilën përkthyesi që duhet të ndjekë për përkthim.

Gjithashtu ju lutem vini re se mundësitë për redaktorët janë shtuar vetëm në qoftë se përdoruesi ka vendosur gjuhën e parazgjedhur të tjera që gjuha paracaktuar i forumi. Përndryshe nuk ka kuptim sepse kjo do të thotë se përdoruesi shkruan në gjuhën forum dhe nuk ka BBCode lang për të shtuar. Pra ju lutem për test vetëm të ndryshojë gjuhën e juaj i parazgjedhur në të tjera gjuhë që forum dhe ju do të shihni se opsionet do të shfaqet në redaktorët tuaj
    OK I got atë pjesë shumë ... Vetëm një pyetje më shumë:

Kur keni thënë këtë post në # 6:
    lang BBCode është shtuar automatikisht në bazë të paracaktuar gjuhën e përdoruesit. Nëse nuk është vendosur ose është i njëjtë si gjuhë forum, atëherë asgjë nuk është vendosur.
    Le të japim një shembull:

-Im gjuhën forum është french
    User gjuhën e tyre amtare është spanjisht, por nuk e vendosur atë në Usercp
    User-shkruan një post në spanjisht

Këtu është shembull nga parametrat e mësipërm:

A do të thotë në qoftë se përdoruesi i cili nuk është vendosur gjuhën e përdoruesit (le të themi se është spanish, por në forum time, forum do të marrë ajo do të jetë frengjisht që ajo është menduar për të përdorur gjuhën forum kur nuk është caktuar) dhe se gjuha forum është french ...? në qoftë se përdoruesi shkruan në spanjisht, ne do të duhet për të parë BBCode me tekstin e përkthyer në frëngjisht. Është se ajo?

Sepse, nëse nuk është e rastit dhe teksti në spanjisht nuk është përkthyer në të gjitha në këtë shembull, kjo shkon prapa në kërkesën time këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...-language.html :

Really produkt bukur. Thanks again për këtë hack.

Unë do të nevojë për ndihmë ose kanë një kërkesë të bërë. Për përdoruesit e reja në forum, është në rregull që ata kanë një fushë për të zgjedhur gjuhën e tyre default, por për të gjithë shfrytëzuesit ekzistues, nuk ka vendosur vlera, ai thjesht e vë "Jo të vendosur". Mund të më jepni një pyetje për të ekzekutuar në mënyrë që automatikisht të vënë një Gjuha e albumit në vend të "Nuk vendosur" (në rastin tim kjo është frengjisht për vlerën default)? Kjo është për shkak se edhe në qoftë se ju vendosni një fije në forum thënë të përdoruesit për të shkuar modifikojë informacionin e tyre, shumë prej tyre nuk do të lexojnë atë fije.

Do të ishte mirë nëse unë mund të ndryshojë kjo automatikisht për përdoruesit e mia ekzistues.

Thanks.
    A e kuptoni çfarë dua të them? Nëse kjo nuk është e mundur duke e bërë atë me pyetje, të paktën, nuk duhet të jetë një opsion në admincp për administratorët të cilët do të dëshirojnë të ndryshojë një gjuhë të veçantë përdorues në gjuhën e dëshiruar ...
    Fundit edituar nga Cybershaolin; 16-11-0906:23.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Thats saktë. Ajo punon në këtë mënyrë.

Pra, duke supozuar që ju doni të shtoni mundësinë për të vendosur gjuhën e parazgjedhur përdoruesit nga CP Admin - e drejtë?

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Thats saktë. Ajo punon në këtë mënyrë.
    Postimi im i fundit ishte pak e gjatë, sorry. Në kuotën tuaj më lart, është kjo përgjigjja juaj në pyetjen time e pyeta këtu:

Shembull:

-Im gjuhën forum është french
    User gjuhën e tyre amtare është spanjisht, por përdoruesi nuk ka të vendosur atë në Usercp
    User-shkruan një post në spanjisht
    -Rezultati postoni në këtë forum do të jetë në frëngjisht me BBCode futur?
    Më konkretisht, është kjo përgjigje në pyetjen tuaj të fundit?

Pra, duke supozuar që ju doni të shtoni mundësinë për të vendosur gjuhën e parazgjedhur përdoruesit nga CP Admin - e drejtë?
    Po, që do të jetë i madh. Gjithashtu, do të ishte mirë për të shtuar Gjuha e albumit zgjedhur nga përdoruesi treguar në faqen e profilit të tyre të përdoruesit, kur të shkojmë kontrolloni faqen e tyre. Kjo do të jetë gjithashtu një addon të madh në mënyrë që një admin për të mësuar rreth gjuhë të zgjedhur të përdoruesit.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Postimi im i fundit ishte pak e gjatë, sorry. Në kuotën tuaj më lart, është kjo përgjigjja juaj në pyetjen time e pyeta këtu:

Më konkretisht, është kjo përgjigje në pyetjen tuaj të fundit?
    Nr Ju lutem vini re se gjithmonë e mban mod tekstin origjinal (në fakt si përmbajtje pas është mbajtur vetëm në tekstin origjinal). Pra, në këtë post skenar do të qëndrojë në origjinal (si gjithmonë) dhe BBCode nuk do të shtohet automatikisht, për shkak se përdoruesi nuk ka të vendosur Gjuha e albumit. Kështu që në fund nuk do të përkthehet, pasi ajo eshte ne gjuhen tjeter dhe ai thotë se ajo është në mungesë gjuhën forum.
    Unë do të shtojë në listën e TODO automatikisht të njohin gjuhën (do të configurable, sepse kjo do të ketë ndikim në performancën dhe jo të gjithë do të kanë nevojë për këtë).

Po, që do të jetë i madh. Gjithashtu, do të ishte mirë për të shtuar Gjuha e albumit zgjedhur nga përdoruesi treguar në faqen e profilit të tyre të përdoruesit, kur të shkojmë kontrolloni faqen e tyre. Kjo do të jetë gjithashtu një addon të madh në mënyrë që një admin për të mësuar rreth gjuhë të zgjedhur të përdoruesit.
    Ok. Shtuar në listën TODO:
    - Lejo për të vendosur gjuhën e parazgjedhur përdoruesit nga CP Admin
    - Default përdorues në gjuhën info anëtare.
    - Automatikisht njohin mesazhin e vërtetë pas nëse Google lejon që të bëni këtë duke curl (configurable + email njoftim për administratorin për të parë atë në rast se bëni gabim Google).

A është mirë?

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Nr Ju lutem vini re se gjithmonë e mban mod tekstin origjinal (në fakt si përmbajtje pas është mbajtur vetëm në tekstin origjinal). Pra, në këtë post skenar do të qëndrojë në origjinal (si gjithmonë) dhe BBCode nuk do të shtohet automatikisht, për shkak se përdoruesi nuk ka të vendosur Gjuha e albumit. Kështu që në fund nuk do të përkthehet, pasi ajo eshte ne gjuhen tjeter dhe ai thotë se ajo është në mungesë gjuhën forum.
    Unë do të shtojë në listën e TODO automatikisht të njohin gjuhën (do të configurable, sepse kjo do të ketë ndikim në performancën dhe jo të gjithë do të kanë nevojë për këtë).
    Kjo është logjike dhe kjo ndjek atë që unë kam eksperimentuar. Kjo është arsyeja pse unë kam qenë i kërkuar sidomos për të gjithë shfrytëzuesit ekzistues në forum time, para se ta instaloni këtë hack. Kjo nuk ka ndikim të vërtetë mbi përdoruesit e rinj të regjistrimit në forum që ata duhet të zgjidhni një Gjuha e albumit në procesin e regjistrimit, por ajo ka disa ndikim për përdoruesit e vjetër të cilët nuk kanë zgjedhur çdo gjuhë default. Nëse ata që përdoruesit shkruan në gjuhën e tyre, dhe të ndryshme nga gjuha forum (pa zgjedhur gjuhën e tyre parazgjedhur, i cili në këtë rast do të mbeten të njëjta si gjuhë forum default) nuk do të përkthehen (përveç nëse ata të shtoni një BBCode dorë, por ata duhet të dinë për se ...). Është diçka për të të treguar të gjithë përdoruesit tim të vjetër për të shkuar dhe të vendosur gjuhën e tyre default ose shtoni një BBCode dorë, por kjo është diçka tjetër duke supozuar se do.

Kjo pastruar nga pyetja ime. Faleminderit për të pasur ka qartësuar se. Po, ajo do të jetë i madh nëse çdo gjë mund të zbulohet automatikisht. Jeni i sigurt se kjo mund të arrihet?

Ok. Shtuar në listën TODO:
    - Lejo për të vendosur gjuhën e parazgjedhur përdoruesit nga CP Admin
    - Default përdorues në gjuhën info anëtare.
    - Automatikisht njohin mesazhin e vërtetë pas nëse Google lejon që të bëni këtë duke curl (configurable + email njoftim për administratorin për të parë atë në rast se bëni gabim Google).

A është mirë?
    Ky zë të madh. Kjo do të ndihmojë shumë. (Të paktën për mua).
    Fundit edituar nga Cybershaolin; 17-11-0903:31.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

IThis pastruar nga pyetja ime. Faleminderit për të pasur ka qartësuar se. Po, ajo do të jetë i madh nëse çdo gjë mund të zbulohet automatikisht. Jeni i sigurt se kjo mund të arrihet?
    Jo Unë nuk jam i sigurt - unë vetëm kam në mend se mund të njohin gjuhën e Google, por unë nuk e shikoni akoma këtë funksionalitet nuk është në dispozicion nga curl API. Gjithashtu unë nuk e di se si do të sillet për mesazhe të vërtetë të shkurtër. Ose çfarë nëse Google nuk do të jetë i sigurt. Apo se si duhet të sillen në qoftë mod përdorues ka vendosur Gjuha e albumit, por Google tregon se ajo është në disa gjuhë të tjera (unë mendoj se kjo do të jetë configurable: përdoruesit besim, besimi Google + dërguar njoftim me email çdo herë kur ajo ndodh). Pra, kjo është një sfidë pak këtu, por ne si ai
    Fundit edituar nga vBET; 17-11-0921:25.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Gjithsesi, shumë nga këto probleme apo pyetje do të jetë pastruar nga impementation e këtij këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...ot-do-yet.html

Pra, ndoshta kjo do të ishte një ide e mirë për të mos bërë gjërat më të komplikuara dhe të qëndrojë me mënyrën aktuale të punës, por është ende deri tek ju të shkoni përpara apo jo ...

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK - Unë e di tani se është e mundur që të njohin gjuhën nga curl. Google gjithashtu se bën gabime, por është aq e lloji që tregon se si i sigurtë se ai është rreth mend e tij (0 - jo në të gjitha, 1 - 100%, çdo gjë në mes - ju e dini se çfarë).

Pra, në këtë moment propozim tim për këtë funksion është për ta bërë atë configurable me opsione:
    - Gjithmonë përdorues besimit (më të mirë për performancën - Google nuk është pyetur kur mesazh i ri po vjen, të gjitha opsionet e tjera do të kërkojë Google për gjuhën e vërtetë)
    - Gjithmonë besimit Google (Google rezultati është përdorur gjithmonë si gjuha e vërtetë - nuk është e mirë për mesazhe të shkurtra)
    - Përdorues Trust por pyesni Google (në rast të tillë, nëse ka dallime në mes asaj që përdoruesit shenjat dhe çfarë është thënë Google administratori do të marrë email në lidhje me të)
    - Trust Google, kur rezultati është i denjë të besimit (një tjetër parametër do të tregojë se sa i sigurt Google për të përdorur duhet të jetë rezultati i tij - dmth 0.3)

Dhe një gjë më shumë - Google nuk do të pyeteni nëse përdoruesi në çdo vend të mesazhit të vendosur lang BBCode dorë.

Çfarë mendoni për këtë?
    Fundit edituar nga vBET; 20-11-0901:38.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Ide e mirë.

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja