I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: external.php të përfshijë "të vërtetë" përkthyer URL

Anëtar
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    37

Default external.php të përfshijë "të vërtetë" përkthyer URL

A është e mundur për të përfshirë URL përkthyer me fjalë kyçe në gjuhë të huaj ushqen ndërtuar mbi external.php?

Për shembull: <! [CDATA [Foro MOGmartin de SEO, herramientas y SEO Pa pagesë Blog@seoforums.org SEO - Preguntas y Respuestas SEO]]>

ka postimet me URL përmban parametra. A është e mundur për të vënë "të vërtetë" URLs, duke përfshirë fjalë kyçe në këto prurje?

thanks!

MOGmartin

Anëtar
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    37

Si një shënim për postin e mësipërme, ajo që Im kërkoni të bëni është të ndërtojë një Pinger automatizuar shumëgjuheshe se kontakteve për gjëra të tilla si: http://rpc.pingomatic.com/ dhe ndoshta duke përdorur pubsubhubbub.

Natyrisht, unë mund të bëj me qasjen në URL përkthyer në kohën e postimit ....

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ajo duhet të jetë me fjalë kyçe ... Ashtu si këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co....php?type=RSS2

Unë gjithashtu do të kontrollojë atë në shkallë tonë test me vB4.x

Ju lutem tregoni se çfarë jeni duke përdorur - Muslimanët apo Friendly URLs vBulletin? Gjithashtu ju lutem dërgoni qasje Admin CP dhe FTP - kjo do të kërkojë hetim tonë (shkrim dhe të kontrolluar disa shkrimet).
    Fundit edituar nga vBET; 17-09-1014:38.

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Konfirmuar - në forum vB4.x tonë test me Muslimanët lidhje RSS janë me fjalë kyçe dhe përkthyer. Ju lutemi dërgoni të dhënat qasje kështu që ne do të jetë në gjendje për të hetuar pse nuk punon në forum tuaj.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

asnjë përgjigje - zgjidhur. Nëse jo, ju lutem shkruani këtu dhe unë do të hap këtë thread përsëri.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •