PDA

View Full Version: vBulletin 3.6.12 dhe compatibility vbet?

mario06
03-06-10, 07:43
Përshëndetje, unë kam: vBulletin Versioni 3.6.12 dhe unë nuk kam ndërmend të përmirësuar si unë gjej këtë version më pak buggiest dhe më të shpejtë. Unë gjithashtu kam versionin e vbet lirë (me donacion) instaluar.

Forum ime ka 143k 373k postimet anëtarë në një server të dedikuar, për fat të keq unë nuk mund të vënë të gjitha të flamujve aktive, sepse ngarkesa është intensive (kanë tweaked punën në të është më mirë).

Unë dua versionin e plotë, sepse në qoftë se unë nuk jam i gabuar që ju mund të përgjigjet në gjuhën e dëshiruar të zgjedhur dhe që është e optimizuar mirë server.

Gjithsesi, do të përmirësuar të jetë e lehtë për të bërë si: unistall version falas dhe të instalojë versionin e plotë apo do të unë të hasni disa lloj problemi për të bërë këtë?

Dhe së dyti jeni duke planifikuar në një lloj shitjes verore për vbet:)

vBET
03-06-10, 09:32
Hello, vBET 3.x është definitivisht më e optimizuar se versioni i lirë. Cache të shpejtë, algoritme të shpejtë, parametrat e tjera të performancës, eliminohen redirection dyfishtë. Pra, në këtë fushë unë mund të garantoj se ajo do të jetë më i shpejtë dhe ngarkesës tuaj server do të shkojë poshtë.

Na vjen keq, por ne nuk planifikojnë çdo shitje verore për vBET.

Instalimi është aq e lehtë sa ajo ishte. Pra, vetëm uninstall version falas dhe të instalojë të paguar një.

Ende - ju lutem vini re se vBET 3.x është mbështetur oficialy për vB3.8 - Po ne kemi klientë runing atë në 3,7, dhe ndoshta edhe në 3.6. Pra, nëse versioni falas po kandidon në serverin tuaj, atëherë përkthimi duhet të jetë mirë edhe në një paguar. Ende nuk mund të garantojë që të gjitha karakteristika të tjera do të punojnë. vBET vB është duke përdorur grepa dhe nëse ne jemi duke përdorur disa që nuk është përfshirë në 3,6 akoma, atëherë ky kod nuk do të ekzekutohet. Por edhe në qoftë se një ose dy funksione nuk do të jetë në dispozicion, ende ju do të keni përkthime shumë më të shpejtë dhe të ngarkesës pak server:)

mario06
03-06-10, 17:39
Çfarë grepa dhe karakteristika nuk do të jetë në dispozicion? Version i lirë nuk është e dhënë me probleme tjera pastaj karakteristikat optimization që janë përfshirë në versionin e paguar 4.

Unë nuk duan të shpenzojnë para të kota për probleme të mundshme compatibility.

vBET
04-06-10, 14:06
Çfarë grepa dhe karakteristika nuk do të jetë në dispozicion? Version i lirë nuk është e dhënë me probleme tjera pastaj karakteristikat optimization që janë përfshirë në versionin e paguar 4.

Unë nuk duan të shpenzojnë para të kota për probleme të mundshme compatibility.

Nuk e di - nuk kemi bërë analizat në këtë version. Ne mund të ju jap listë e tërë e grepa përdorur nga vBET dhe ju mund të kontrolloni bën ata janë të mbështetur në versionin tuaj vBulletin.

kamilkurczak
04-06-10, 16:51
Lista e lidh:

misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start

mario06
05-06-10, 14:45
I really like this mod shumë, mendoni ju djema mendoni se unë do të përfitojnë një shumë prej saj ose do të jetë e padobishme për mua? Unë me të vërtetë nuk e kuptojnë rëndësinë e secilit prej këtij grepa.

Unë dua të bordit të shpejtë dhe të përkthyera si server optimizuar për pjesën tjetër unë nuk e di se çfarë do të isha zhdukur në dhe nëse është e nevojshme, por sigurisht unë nuk dua të shkaktojë veten ndonjë problem në bordin e mi që unë do të kemi shumë pak kohë për të punuar atë, nëse ajo merr shumë kohë.

Fala

vBET
05-06-10, 20:32
Si unë tashmë e ka shkruar ju do të keni përkthime definitivisht më të shpejtë dhe ngarkesës pak server. Përkthimi në vetvete është përdorur grepa si në version falas kështu që mendoj për të punuar. Sepse vBET nuk ishte testuar në vBulletin 3.6 unë nuk jam në gjendje të tregojë se cilat karakteristika të tjera nuk mund të punojnë për të mirë. Ju lutem kontrolloni që e grepa dhëna janë të mbështetura nga vB 3.6 dhe në qoftë se disa nuk është ne do të ju them atëherë ajo nuk do të funksionojë si duhet. Gjithashtu ju mund vetëm të mendoj për përditësimin vB veten ...

mario06
06-06-10, 19:22
Si do të instalimit të bëhet?

Uninstall version falas dhe fshini të gjitha referencat bazës së të dhënave dhe fshini të gjitha dosjet ftp dhe pastaj instaluar versionin e paguar për?

vBET
06-06-10, 22:21
Uninstall e vjetër. Install re.

Për uninstall, e vjetër është e mjaftueshme për të bërë këtë nga CP Admin. Sigurisht, nëse ju nuk doni të nuk e kanë përdorur fotografi në FTP tuaj, ju gjithashtu mund të hiqni ato.

Instalimi i një të ri duket vetëm si një të vjetër - ngarkoni fotografi, produkteve të importit fotografi, configure. Gjithashtu - për integrimin Muslimanët nuk janë hapa të tjera - të përshkruar shumë mirë në dosjen readme.html:)

mario06
08-06-10, 12:18
I blerë 'Paid Version 4', unë do të instalojë atë nesër, por unë do të doja që ju do të shtoni një kategori tjetër brenda seksionit licencimit: Mobile dhe Telekomunikacionit ...

Fala

vBET
09-06-10, 11:16
Dhe çfarë është propozim i juaj në lidhje me përmbajtjen e saj? :)

mario06
09-06-10, 14:41
një kategori të telefonisë celulare në përgjithësi:)

vBET
09-06-10, 17:31
një kategori të telefonisë celulare në përgjithësi:)

Vërtetë nuk kanë asnjë ide se çfarë duhet të përfshihen në licencë tona në këtë fushë ... : O Ju lutemi PM nëse doni të diskutuar këtë

mario06
09-06-10, 18:31
Me fjalë të tjera, kur ju shkoni redaktoni patentën tuaj, ju zgjidhni kategorinë që forum tuaj takon, forumi im është në lidhje me celularët | telefonat dhe të telekomunikacionit dhe kjo do të ishte mirë që unë do të mund të zgjidhni diçka të ngjashme në vend të vetëm zgjedhjen e ndryshme.

Më vBulletin 3.6.12 çdo gjë është duke mirë, vetëm pak më shumë në punën dhe disa gjëra të tjera dhe kemi marrë disa sende serioze këtu. :)

vBET
10-06-10, 11:33
Oh - tani e kuptoj. Mendova se ju dëshironi të na për të ndryshuar marrëveshjen e licencës;)
Rreth të performancës - ju lutem shikoni këtu për lë të kuptohet se:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

mario06
11-06-10, 07:03
I kam punën tweaked tashmë jashtë, unë jam duke pritur për zbatimin cache paregjistruar përdorues në versionin 3,34. :)

vBET
22-06-10, 22:17
Kështu që ju keni tani:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1