PDA

View Full Version: Zgjidhet Zgjidhja: Nuk Translations përdorur Translations azure

arakum
22-11-12, 06:15
Kështu

Pas një mbrëmje fun pyesin se si për të shkuar rreth disa problemeve me përkthyesit Azure:

- Nuk e "Safe Mode / open_basedir" Gjëja e punës
- "Përkthimi microsoft Asnjë informacion bartësi gjendet në shenjë"

Unë të kërkuar për të ndarë një çift i fixes.

Së pari, "Asnjë informacion bartësi" tregon kur ju nuk shkruani në çelësat e duhur për të Fjalës. Falë r.dziadusz për këtë zgjidhje

Ok këtu është:
1.) Shko tek: Microsoft Translator | Windows-kaltra Marketplace
2). Login / Regjistrohu
3.) Zgjidhni Youre abonim:

4.) Shko tek: datamarket.azure.com / zhvilluesi / aplikacionet /
5.) Kliko "Registrohu" button
6.) Plotësoni të gjitha fushat e kërkuara dhe klikoni "Krijo" button.
7. Merrni vlerat nga ClientID dhe Sekret - kufizohet-futur atë në admincp tuaj:
ClientID -> API Microsoft Translation Comercial kyç nga kaltër,
Sekret -> Microsoft Translation API Comercial sekret nga kaltra

Pastaj vjen gabimi curl ankuar në lidhje me open_basedir dhe stuff. Si shumë nga ju e dini, mënyra e sigurt është deprecated në PHP kohët e fundit, kështu që nëse ju keni një server me një version të fundit të php kjo duhet edhe të jetë një problem. Megjithatë Curl ende nuk është përditësuar për këtë ndryshim të ri.

Pra ... Pas tweaking këtu dhe atje kam gjetur një workaround.

Shikoni në upload / përfshinë / vbenterprisetranslator_class_translator.php për linjën që lexon

curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);

Coment atë, ruani dhe ngarkoni në directory e duhur. (Kam gjetur atë në linjë 324, mund të ndryshojë në ndryshimin version) Për ta bërë atë punë në testin e kaltra, shikoni për ndonjë referenca ndaj CURLOPT_FOLLOWLOCATION dhe komentojnë çdo linjë që e përmend atë, ruani dhe provoni përsëri.

Unë shpresoj se kjo ndihmon!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1