PDA

View Full Version: Shpenzimet vBET dhe kontrollin e qasjes

1QuickSI
10-09-12, 07:44
Unë po të shoh ju jeni duke mbështetur motorët e mëposhtme përkthimit:
Google Translation API v2, Microsoft Translation API, Apertium Translation API

Kam gjetur strukturën e çmimeve për Google, por jo 2 tjetrin. Do të ju ndodh që të ketë lidhje me strukturën e tyre çmimi nivele?

Gjithashtu mund të kontrollojë qasjen në vBET nëpërmjet grupet e përdoruesit? Unë do të doja të caktojë grupet e përdoruesit që mund të përdorin vBET duke mos lejuar të gjithë dhe nëna e tyre të përdorin atë.

TIA

Edit: Gjithashtu është e mundur për të ofruar vBET vetëm në forume specifike dhe nuk e gjithë faqja e internetit?

vBET
10-09-12, 16:05
Microsoft mund të përdoret në versionin e lirë (me limitet mujore) ose paguar një të tillë. Apertium është i lirë - ende ajo nuk i mbështet të gjitha çiftet gjuhë dhe duhet të trajtohet si mbështetje (për të ulur kostot).
Për detaje të Microsoft-it ju lutem shikoni këtu: Microsoft Përkthyes | e Windows Azure Marketplace (http://go.microsoft.com/?linkid=9782667)

Në këtë moment ju mund të zgjidhni të cilat gjuhë janë të mbështetura për mysafirët dhe të cilat një për përdoruesit është në Anglisht. Nuk ka asnjë shtesë në konfigurimin grup.

Ju mund të kufizojë cilat pjesë të forumit tuaj do të përkthehen duke përdorur URL filter - shih këtu për detaje: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/3168-how-make-some-text-not-translated.html

Nëse keni ndonjë pyetje të tjera - ju lutem vetëm pyesni :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations