Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 12

Thread: predlogo po meri domači strani povezave

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Države

Default predlogo po meri domači strani povezave

Hi,

Sem imel, da ustvarite predlogo po meri iz nič (moj svet je močno prilagojeno strankam).

Vse deluje v redu, razen, ko uporabnik sledi povezava na sub-jezika, povezave na glavni jezik (npr. domain.com) so posodobljeni za domačo stran tega jezika, (tj. domain.com / es /).

Kako lahko preglasijo reportaža z določeno povezavo, tako da sem lahko vzdržujejo povezavo izvirnem jeziku (v angleščini), pri čemer pa glavna stran logo z novo povezavo na posamezne države domači strani?

hvala

MOGmartin

Države

če potrebujete na primer,

1) Prosimo, pojdite na moji ladji @ MOGmartin je SEO Forum, FREE SEO Tools & SEO Blog@seoforums.org
    2) Kliknite na drug jezik
    3) Kliknite Nazaj, da angleška (prva zastava).

Moram niz, ki se povezujejo na iti na samo domačo stran glavnega mesta.

hvala

Michał Podbielski (vBET osebja)

Vidim. Kakšne spremembe ste v vBET predlogo za generacijo zastavice. Prav tako - si je vse vBET kodo spremembe?

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Vidim. Kakšne spremembe ste v vBET predlogo za generacijo zastavice. Prav tako - si je vse vBET kodo spremembe?
    brez sprememb na vse, sem ga pravkar ustvarili težko kodirane predloge v html z jeziki sem hotel, in jih opozoril na pravilno imeniku:

tj. špansko zastavo = povezave do / es /
    francosko zastavo = povezave do / fr /

ne logika se uporablja.

Države

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    brez sprememb na vse, sem ga pravkar ustvarili težko kodirane predloge v html z jeziki sem hotel, in jih opozoril na pravilno imeniku:

ne logika se uporablja.
    kaj? Naleteli?? pomoč???

itd

ne logika se uporablja.
    Tako ste popolnoma spremenila način zastav generacije. Prosimo, upoštevajte, da vBET ustvarja zastav URL-jev, ki običajno ne prevedenih strani in za prevedenih strani uporablja tam predpono vbet_flag- , ki se odstrani med sledenje prevod (da prepozna vaš zastave povezave in ne dodati tam jezika kode). Ste jo spremenili, zato je vaš zastavo dodal jezikovno kodo.

Zato prosim, da se vrnete vBET predlogo in ga spremeniti, če ga potrebujete, ali sta v vaši kodi preverite ne obstaja $_REQUEST['jezik'], in v tem primeru dodati vbet_flag- na začetku URL zastave (ne slika - povezava okoli slike).

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Tako ste popolnoma spremenila način zastav generacije. Prosimo, upoštevajte, da vBET ustvarja zastav URL-jev, ki običajno ne prevedenih strani in za prevedenih strani uporablja tam predpono vbet_flag- , ki se odstrani med sledenje prevod (da prepozna vaš zastave povezave in ne dodati tam jezika kode). Ste jo spremenili, zato je vaš zastavo dodal jezikovno kodo.

Zato prosim, da se vrnete vBET predlogo in ga spremeniti, če ga potrebujete, ali sta v vaši kodi preverite ne obstaja $_REQUEST['jezik'], in v tem primeru dodati vbet_flag- na začetku URL zastave (ne slika - povezava okoli slike).
    Živjo, hvala za odgovor.

Vzel sem si na svojo kodo sinoči strjena, delo, kako se prilagoditi ... Verjetno bom se potopite v znova.

problem z vašo privzeto predlogo, je, da iz neznanega razloga so vse višine in širine nastavljeno na nič, tako da zastav le videti kot pike.

Ali veste, zakaj je to?

hvala!

Martin
    Nazadnje urejal MOGmartin; 16-09-10 pri 16:41.

Države

edited zgoraj prispevek za vključitev problem s privzetimi predlogami,

html sem trenutno videti je višina = "0" in width = "0" na vse zastave .... ??

edited zgoraj prispevek za vključitev problem s privzetimi predlogami,

html sem trenutno videti je višina = "0" in width = "0" na vse zastave .... ??
    Širina in višina sta vprogramiranih so številke: width = "16" height = "11"
    Tako da ne more biti kriv vBET - morda kakšen drug mod je razčlenjevanju slik.

Države

OK - najti problem.

uporabljate clear.gif kot povezavo filename, ta v nasprotju z clear.gif da vb uporablja kot dobro.

Imam popolnoma vse nastavitve lastnosti slike v vbseo, tako da ustvarja ta konflikt.

Priporočam vam spremenim ime clear.gif v prihodnjih izdajah.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •