Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast
Rezultati 11 do 20 od 22

Thread: Prepovedani licenco za prekršek - Credit povezavo!

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Snake2 View Post
    Cenim vaš odgovor, ampak jaz še vedno dont razumeti, imam fiksno povezavo vprašanje, ni nič, da razišče, Nisem zlom licenčno pogodbo, saj je povezava.

Ni kršitev. To je bizare, vi navada celo pustiti mi nakup blagovnih znamk prost, to je noro. Zakaj bi vsak poslovnež stop strank iz porabi več denarja. Čudno.
    Prosimo, da nam zaupajo, da smo tudi počutijo zelo neprijetno, v dejanskem stanju. In, kot veste, zelo dobro je bil račun blokiran, da ne bo blok vaš možnost dodatnih nakupovanje, ampak da bi lahko za komunikacijo z vami še enkrat, ker je bila prezrta naša sporočila.

Naš prejšnji odgovor ni bil, da vas prepričati o čemerkoli, ampak da prikaže sliko razmer v upanju, da boste razumeli naša dejanja - ne odobri.

Razumemo in preverila, da si dal kredit povezavo (tisto, kar je očitno ni, ki ga motor vBET). To še vedno ne reši vprašanja pa je bil licence kršena (in imamo močne razloge, da tako mislim), v tem primeru imamo nekatere pravice, ki jih naš pravni dogovor. Pravicah, ki nam ne bo treba prositi za. Kršitev katerega nimamo, da razišče. Toda kot smo že kaj veste, mi nikoli ne bo odločil, da naj gre v nevarnosti. Zato vas prosimo, da nam svoje uradna izjava o vas plačilo za licenco vBET in potem bomo nadaljevali razpravo.

Quote Originally Posted by Snake2 View Post
    Kaj misliš Michael?

Ni plačila vprašanje, smo veseli, če si preprosto račun deblokirati, da bomo lahko nadgradite na novo različico javnost danes, potem pa dobro, če bi dobili novih licenc za druge forume.

Veseli nas, brez plačila vprašanje hočejo račun spet dela.

Hvala!
    Mogoče sem preprosto narobe razumela - v takih razmerah je žal za napako. Mislil sem, da vaš namen je bil, da se obrne plačilo. Imam 2 ponoči na moj čas in vprašanje ne prižgemo

Torej, samo, da je jasno - je vzvratno plačilo je v obravnavi ali ne?

Uradna izjava o plačilu? Jaz dont razumeti, kaj misliš. Sem že plačal. Jaz sem najti to res zoprno. Nimam veliko denarja in zdaj si me ustavi uporabo te programske opreme, in sem naredil nič narobe. Ogledate si lahko povezavo sem dodal, da se določi vprašanje. In sem plačal meseci.

Zakaj bi reverse plačilo, če imam delovno dovoljenje, ... nobenega razloga, hočem posodobitve, tako ne bo reverse plačilo, če sem srečen in licence ni prepovedana.

Prav tako nisem dobil sporočila, kot nisem prijavo za nekaj tednov, in ta forum doesnt pošiljate sporočila na moj e-poštni predal iz neznanega razloga.
    Nazadnje urejal Snake2; 08-04-10 pri 01:35.

Mislim, da je razlog normalno povezava ne deluje, je imamo spremenil predlogo, ki naredi vse avtorske pravice v skladu in na lepo polje, tako da morda povzroča težave.

Na primer;

moje predloge;

copyright 1 - copyright 2 - 3 copyright

normall vb predloge;

copyright 1
    copyright 2
    copyright 3

tako ali tako imate lepo povezujejo z veliko sidro besedila. tako da vse je dobro za vBET.

Prosimo, upoštevajte, da nihče ne ustavi ga uporabljate vBET v tem trenutku. Vi ste jo uporabljate zdaj, in se uporablja ves čas, ko vprašanje obstajal in ga ni bilo odziva.

Kot smo pisali ves čas, vso namero, da blokira vaš račun na tem forumu (ne blokira vBET uporabo - ste še vedno uporabljate zdaj) je bilo razložiti situacijo. In se je zgodilo samo zato, ker si se ustavil sprejem, z zadnjega odgovora na ravni "izgubijo«(Nisi ga je napisal dobesedno -, da je bil samo naš vtis).

Da, vemo, da ste ga plačali za izdelek. Smo spraševali o vašem grožnjo, da boste odstranili plačila. Za tisto, kar po naših licenčno pogodbo, nimate prav, ko je licenca prekliče za prekršek. Torej, če bi tak preobrat lahko zgodi, da bi bilo goljufije so na plačilnem sistemu, in bi bilo potrebno veliko neprijetne posledice za vas.
    Zato smo smo spraševali o tem - samo, da se prepričajte, da ste pripravljeni, da so goljufije ali ne.

Razumem, da nimate namena takih In tudi če je bila napisana, preden je bila izjava, ki ne spominja licenčno pogodbo.

OK, da - v tem primeru vas prosimo, šele obdržati pozornost na licenčne pogodbe in nas obvestite, če ste ugotovili, da je nekaj narobe na strani vBET. Če ste dolgo v tem poslu (verjamem, da to storite), potem veste, da je naša licenca zelo preprost v skladu z licenco možnosti za nekatere proizvode, tako da mi ni nič nenavadnega. To je, kako izgleda ant trgu programske opreme pa je bila narejena na ta način po zakonu in boju proti piratstvu programske opreme. Vaš račun bo unbanned jutri (žal, ampak se morajo končati nekaj stvari, zdaj pa je skoraj 3 ponoči na moj čas). Prosim, spomni me če pozabim (ne pošiljajte opomnik sedaj - predvidevam, da na naš e-poštni račun je veliko pošte od vas o tem vprašanju, tako da bo sem jo odstraniti).

Še enkrat zelo žal za vse vaše težave in upamo, da tudi če jih ne odobri naš način, vam razumeti, zakaj smo te korake in morda celo dol globoko cenim, da smo samo začasno zaradi prepovedi ne licence prekliče z vsemi drugimi možne ukrepe. ..
    To je bilo samo, da je sam občutek boljši

IZDAL:
    Pravkar sem našli svoje prejšnje delovno mesto - hvala za note. Prosimo, da ostali na ravni PM ali težav v oddelku, če bo nova verzija vBET imajo isto vprašanje.
    Nazadnje urejal vBET; 08-04-10 pri 01:59.

Hvala vam.

Done - zabavajte Upam, da bo nova različica izpolnjuje vaše uspešnosti pričakovanja.

Brezupen

Kako ustaviti urls so prevedeni v tej različici, kot sem ga vprašal, preden tukaj> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

To bi bilo res možnost v admincp.

Prosimo, odprite novo temo za to funkcijo v zahteve - naš odgovor je lahko koristno tudi za druge uporabnike.

Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •