Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast
Výsledky 11 na 20 z 22

Závit: Zakázaný pre porušenie licencie - Kreditné odkaz!

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Snake2 View Post
    Vážim si vašej odpovede, ale stále nerozumie, mám pevné väzby problém, nie je čo vyšetrovať, Nie som porušenia licenčnej zmluvy, ako je odkaz.

Neexistuje žiadny priestupok. To je bizare, zvyknutý si dokonca nechal ma kúpiť branding zadarmo, je to šialené. Prečo by každý podnikateľ prestane zákazníkom z míňať viac peňazí. Divný.
    Prosím, ver nám, že sme sa tiež cíti veľmi nepríjemne v konkrétnej situácii. A ako viete veľmi dobre, bol účet zablokovaný, aby zablokovať možnosť ďalšieho nakupovania, ale musí byť schopný komunikovať s vami znovu, pretože naše správy boli ignorované.

Naše predchádzajúce odpoveď nebola presvedčiť vás o ničom, ale tak, aby zobrazoval obraz situácie, dúfam, že pochopíte naše akcie - a to schváli.

Chápeme, a skontrolovať, že ste dal úver odkaz (to, čo je zrejmé, nie je zo strany motora vBET). To stále nerieši problém sa povolenie bol porušený (a máme závažné dôvody na to, že áno), v tomto prípade máme niekoľko práv, ktoré naše právne dohody. Práva, ktorá sa nemusí žiadať. Porušenie ktoré nemáme vyšetrovať. Ale ako už sme vám vedieť, že sme sa nikdy rozhodnúť, nechať to byť v ohrození. Tak prosím, daj nám svoje oficiálne vyhlásenie o vás platby za licenciu vBET a potom budeme pokračovať v našej diskusii.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Snake2 View Post
    Čo tým myslíš Michael?

Neexistuje žiadna platba problém, sme radi, keď si jednoducho odblokuje účet, tak môžeme novú verziu upgradovať na verziu dnes, potom sa v prípade dobrej získať nové licencie na iných fórach.

Sme radi, nie je platba vydať len chcete účet opäť pracovať.

Ďakujem vám!
    Možno som zle pochopil jednoduché - v takej situácii, sorry za chybu. Myslel som si, že váš zámer je, aby so spätnou platbou. Mám 2 v noci na svoj čas, a problém to nie je ľahký

Tak len aby bolo jasné - cúva platby za odplatu alebo nie?

Nováčik
    Dátum registrácie
    04. 2010

Úradné potvrdenie o zaplatení? I dont pochopiť, čo máte na mysli. Už som zaplatil. Ja som nájsť to naozaj nepríjemné. Nemám moc peňazí, a teraz ste ma zastaviť pomocou tohto programu a ja som neurobil nič zlého. Môžete vidieť odkaz som pridal opraviť problém. A ja som zaplatil pred niekoľkými mesiacmi.

Nováčik
    Dátum registrácie
    04. 2010

Prečo by som so spätnou platbou, keď mám pracovné povolenie ... žiadny dôvod, chcem aktualizácia tak nebudú realizované platby, či som šťastná a licencie nie je zakázané.

Tiež som nedostal správy, ako som sa prihlásiť na pár týždňov a toto fórum doesnt posielať správy na môj e-mailovej schránky z nejakého dôvodu.
    Naposledy upravil Snake2; 08-04-10 v 01:35.

Nováčik
    Dátum registrácie
    04. 2010

Myslím, že dôvod, prečo normálne odkaz nefunguje, je máme upravené šablóny, ktorá robí všetko autorské práva v rade a v peknej krabici, takže možno spôsobuje problémy.

Napríklad;

Môj vzor;

Copyright 1 - copyright 2 - 3 Copyright

normall vb šablóny;

Copyright 1
    Copyright 2
    Autorské práva 3

V oboch prípadoch máte pekné spojenie s veľkou kotva text. takže je dobré pre vbet.

Dátum registrácie
    10. 2009

Vezmite prosím na vedomie, že nikto sa zastaví používate vBET v tejto chvíli. Používate ju a používa to v čase, keď problém existuje, a vy sa nezodpovedá.

Ako sme písali celú dobu celý zámer blokovanie vášho účtu na tomto fóre (nie blokovanie vBET použitie - ste stále s použitím teraz) bolo vysvetliť situáciu. A to sa stalo len preto, že ste zastavili odpovede, s posledným odpoveď na úrovni "stratiť sa"(Ste to napísal doslova - to bol len náš dojem).

Áno, my vieme, že ste zaplatili za produkt. Spýtali sme sa o svoje hrozbe, že budete odstrániť platbu. Za to, čo podľa našich licenčnej zmluve nemáte žiadne právo, ak je licencia zrušená pre porušenie. Takže ak taký zvrat by mohlo stať, že by bolo podvodu o platobnom styku, a to by zobralo mnoho nepríjemných dôsledkov pre vás.
    To je dôvod, prečo sme sa pýtali na to - len pre istotu ste ochotní z podvodu, alebo nie.

Chápem, že ste nič také v úmysle A aj keď to bolo napísané skôr, než to bolo vyhlásenie pripomínajú, licenčnej zmluvy.

OK, takže - v takom prípade, prosím, len udržať pozornosť na licenčné zmluvy, a dajte nám prosím vedieť, ak zistíte, že je niečo v neporiadku na strane vBET. Ak ste dlho v tomto odbore (verím, že áno), potom viete, že naša licencia je rýchle podľa licencie možností u niektorých výrobkov, a tak sme to nič neobvyklé. To je, ako vyzerá trh softvér mravec to bol urobil toto miesto podľa zákona a boja proti softvérovému pirátstvu. Váš účet bude odbanovania zajtra (sorry, ale musí dokončiť niektoré veci teraz a to je takmer 3 v noci na môj čas). Prosím, pripomínajú mi, keď som zabudol (neposielajte pripomienka teraz - predpokladám, že na náš e-mailový účet, je veľa mailov od vás o tejto problematike, tak som sa jednoducho odstrániť).

Ešte raz moc ľúto všetky problémy a dúfame, že aj keď to neschváli našu cestu, vy pochopíte, prečo sme tieto kroky, a možno dokonca aj hlboko oceňujú, že si len robil dočasné zablokovanie účtu nie je licenciu odvolať sa všetky ďalšie možné kroky. ..
    To bolo len preto, aby sa sám cíti lepšie

EDITOVANIE:
    Len som nájsť svoj predchádzajúci príspevok - vďaka za poznámku. Prosím, dal zvyšok na PM úrovni alebo na riešenie problémov, ak vBET nové verzie bude mať rovnaký problém.
    Naposledy upravil vBET; 08-04-10 v 01:59.

Nováčik
    Dátum registrácie
    04. 2010

Ďakujem.

Dátum registrácie
    10. 2009

Hotovo - bavte sa Dúfam, že nová verzia bude vyhovovať vašim očakávaniam.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Ako zabránim tomu, adresy URL, bol preložený v tejto verzii ako Pýtal som sa predtým, než tu> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

To by malo byť naozaj možnosť admincp.

Dátum registrácie
    10. 2009

Prosím, otvorte nové vlákno v tejto tieto požiadavky - naša odpoveď môžu byť užitočné aj pre ostatných užívateľov.

| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •