Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: mt.character.restriction

Noob

Default mt.character.restriction

Z razv.onemogočena:

Opozorilo: Dodeljevanje vrnjene vrednosti novih s sklicevanjem je opuščene v .... /vključuje/init.php(351) : eval( )'D kodo na liniji 139
    Ne morem dodati piškotke, glavo že poslali.
    Datoteka: /var/www/site.com/forum/includes/class_core.php
    Linija: 5755

Z razv.omogočeno/nazaj na:

Opozorilo: Dodeljevanje vrnjene vrednosti novih s sklicevanjem je opuščene v .... /vključuje/init.php(351) : eval( )'D kodo na liniji 139

Opozorilo: Samo spremenljivke morajo biti določeni s sklicevanjem na .... /vključuje/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 851

Tek - nginx, zato sem se trudil:

(Brez ;
    Ponoven vnos ^/forums/((urllist|sitemap_). * \ .xml (|txt) ( \ .gz) ? )$ /forumi/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?kazalo= $1 last

Ponoven vnos ^/forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|n /forumi/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmeriti= /forumi/ last;
    Ponoven vnos ^/forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|n /forumi/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmeriti= /forumi/ $2 last;

Zdi se, da moram prenesti preoblikuje dbSEO in vBET, kako narediti tako?

Sem že podobna pravila kot:

if (!-e $ request_filename) {
    Reportaža ^ / forume /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php zadnji;
    }

}

if ($ request_filename ~ "\\ php $.") {
    Reportaža ^ / forume /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php zadnji;
    }

Vendar kaže na dbseo last;

Trenutno - nginx config:

Lokacija /forum/ {

Try_files $uri $uri/ /forum/dbseo.php? $args;

Ponoven vnos
    ^ /Forumi/ (af|sq|ar|hy|az|eu|je|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|je|id|ga|je|ja|koja$
    /Forumi/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmeriti= /forumi/ last;
    Ponoven vnos
    ^ /Forumi/ (af|sq|ar|hy|az|eu|je|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|je|id|ga|je|ja|koja$
    /Forumi/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmeriti= /forumi/ $2 last;

Če ( $request_uri ~ * ^ /forum/mobiquo) {
    break;
    }

Če ( -f $request_filename) {
    Poteče 30d;
    break;
    }

if ($ request_filename ~ "\\ php $.") {
    Ponoven vnos ^(/forum/. * )$ /forum/dbseo.php last;
    }

if (!-e $ request_filename) {
    Ponoven vnos ^/forum/(. * )$ /forum/dbseo.php last;
    }

}
    }

Prosim, pomagaj pomoči

Prepovedani

Poskusite izklopiti prikaz opozorila v VB (več informacij).

Noob

Žal mi je, ampak to se mi ne zdi kot rešitev za mano. Teh opozoril lahko dragocen vpogled v druga področja. Prosim vas, če lahko pomagajo odpraviti ta skladnost?

Prepovedani

Smo spremenili kodo in v naslednji izdaji naše kode, ne bo povzročila opozorilo v najnovejšo različico vB. Teh sprememb je preveč nanje hitro popraviti. Opozorila ne vplivajo na rezultate. Link, ki sem ti jih dal je vB uradni rešitev ne bo prikazano opozorilo. Vprašanje opozorilo se nanaša vse plugins v najnovejši vB.
    vBET podpira trenutno vBSEO in prijazne url. Mi trenutno ne podpira dbSEO. Lahko spremenite pravila, vendar ne moremo zagotoviti, da dbSEO ne bo preusmeritev ali drugih presenečenj - vBET ni integrirana in preizkušen s dbSEO.
    Predlagam, da uporabite brezplačno, vgrajeni prijazen url v v vB.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •