Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: mt.character.restriction

Nováčik
    Dátum registrácie
    12. 2009

Default mt.character.restriction

S mods vypnuté:

Upozornenie: Priradenie návratové hodnoty z nových odkazom je zastaraný vo.../includes/init.php(351): eval () 'd kód na riadku 139
    Nemožno pridať cookies, hlavička už poslal.
    Súbor: /var/ www/site.com/ forum/includes/class_core.php
    Riadok: 5755

S mods zapnuté/späť na:

Upozornenie: Priradenie návratové hodnoty z nových odkazom je zastaraný vo.../includes/init.php(351): eval () 'd kód na riadku 139

Upozornenie: Iba premenné by priradené odkazom v.../includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php riadku 851

Beh nginx, takže som sa snažil:

(bez;
    prepísať ^ / forums/((urllist|sitemap_). * /. ()XML|txt)(/.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 minulého

prepísať ^ / forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|your|vi|cy|yi) / $ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & presmerovanej = / Fórum/posledný;
    prepísať ^ / forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|your|vi|cy|yi)/(.*)? $ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & presmerovanej = / Fórum / $2 posledný;

Zdá sa, musím prejsť prepisuje dbSEO a BB, ako tak urobiť?

Už máte pravidlá podobné:

if (!-e $ request_filename) {
    prepísať ^ / Fórum /(.*)$ / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php posledný;
    }

}

if ($ request_filename ~ "\\. php $") {
    prepísať ^ / Fórum /(.*)$ / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php posledný;
    }

ale ukázal na dbseo poslednej;

Aktuálna konfigurácia nginx:

umiestnenia {/forum/}

try_files $uri $uri / /forum/dbseo.php?$args;

prepísať
    ^ / Fórum / (af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
    /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & presmerovanej = / Fórum/posledný;
    prepísať
    ^ / Fórum / (af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
    /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & presmerovanej = / Fórum / $2 posledný;

Ak ($request_uri ~ * ^ / Fórum/mobiquo) {}
    break;
    }

Ak (-f $request_filename) {}
    uplynie 30d;
    break;
    }

if ($ request_filename ~ "\\. php $") {
    prepísať ^ (/forum/.*)$ /forum/dbseo.php posledný;
    }

if (!-e $ request_filename) {
    prepísať ^ / forum/(.*)$ /forum/dbseo.php posledný;
    }

}
    }

Prosím pomôžte na pomoc

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Skúste vypnúť zobrazovanie upozornení v vB (viac info).

Nováčik
    Dátum registrácie
    12. 2009

Ospravedlňujem sa, ale to nevyzerá ako riešenie pre mňa. Tie varovania by mohli poskytnúť cenný vhľad do iných oblastí. By ste prosím, pomôžte opraviť Táto kompatibilita?

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Sme zmenili kód a v ďalšom vydaní nášho kódu nespôsobí varovanie v najnovšej verzii VB. Týchto zmien je príliš veľa na ich rýchlu opravu. Varovanie nesmú ovplyvniť výsledky. Odkaz, ktorý som ti dal je oficiálne riešenie vB nezobrazovať upozornenie. Vydávanie upozornenie týka všetky pluginy Posledná VB.
    vBET v súčasnosti podporuje vBSEO a priateľské url. V súčasnosti nepodporujeme dbSEO. Môžete zmeniť pravidlá, ale nemôžeme zaručiť, že dbSEO nebude robiť presmerovanie alebo ďalších prekvapení - BB neboli integrované a testované s dbSEO.
    Odporúčam vám použiť zadarmo, vstavané priateľské url vo vB.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •