Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 21

Thread: Prevodi nenadoma ne deluje

Brezupen

Default Prevodi nenadoma ne deluje

Sem prepričan, to je v zvezi s temi podobna vprašanja:

http://www.vbenterprisetranslator.co...on-issues.html
    http://www.vbenterprisetranslator.co...ve-me-mad.html

Edina razlika je, da sem z 4.4.2

Google v1 ne deluje za vse nove prevode. Ob prehodu na v2, prevodi delo, ampak na naslednji strani so odšli obremenitev prevodi.

MS Translator ne deluje na moji strani pri vseh, in šele čas ven. Imam pa vbet_translation_options naložili.

Tukaj je primer strani ne deluje pravilno: http://cellphoneforums.net/rim- *****... t335709-a.html (Nadomestitev *** 's z' b lackberry "brez prostora)

Upokojeni;)

Ok prosim začeti s tem google test: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Brezupen

eek - dobili 403 od tega - tam je problem.

Upokojeni;)

Prepričajte se, da je vaš vBET konfiguracija ok, prosim bodite pozorni na vBulletinTM Configuration za vBET
    1) za uporabo Microsoft prevod API prepričajte, da je Microsoft id pravilno.
    2) za napake google:

Prosimo, da v isti link (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728) Kako odpreti povezave. Lahko poskusite za povečanje te vrednosti, vendar ne uporabite za velike zamude, ker bo počasi vaše uspešnosti
    admincp -> vBET -> prevod možnosti -> Zakasnitev med prevodi

Brezupen

To je posebna napake sem že:
    Začetek Prevod
    Rezultat testa: {"responseData": null, "responseDetails": "Sum Terms of Service Abuse Oglejte si http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Test napaka:
    Povezava čas (ms): 575,585205078
    Sem že poslal sporočilo, da google.

To je čudno, da v2 prav tako ne deluje pravilno, namesto v1. Kot sem rekel, bodo stvari je treba prevesti na prvi strani obremenitev, vendar pa naknadno naloži stran ne delujejo. Ali ne bi rezultati prve obremenitve stran cached anyway?

Poleg tega, je to precej čudno, da je Google dal na več mestih na prepoved seznam naenkrat.

Mogoče veste, zakaj me in drugi so dobili timeout napake pri poskusu, da preklopite na Prevajalec MS? Moja ms id je pravilen.

Brezupen

Jaz sem se spraševala, če je to del TOS je del problema. Sem dobil veliko bote obisku strani vsak dan.

Včasih, se lahko zahteve v imenu pajki iskalnikov, kot so obisk vaše strani, rezultat v blokih. Da bi vaše spletne strani v skladu s pogoji (ki prepovedujejo avtomatizirane poizvedbe), vas prosimo, uporabiti robots.txt ali kako drugače preprečiti pajkom "zahteve sproži API zahtevkov.
    posodobitev - Nevermind - vidim, da vmesnik uporablja userip, in to je vrstica pred eno nad to:
    Če uporabljate vmesnik prijeten, razmislite o uporabi neobvezno userip parameter. Ta parameter dobave IP naslov končnega uporabnika, ki je vložila zahtevo, in potrjuje, da niste kar avtomatsko zahteve v nasprotju s pogoji uporabe.
    Nazadnje urejal tavenger5; 29-09-11 pri 16:44.

Brezupen

Ok, mislim, da ima lahko določen stvari.

Postavil sem zakasnitev med prevodi v 100ms. Googletest.php je zdaj prikazovanje 200 status.

posodobitev - Zdaj je nazaj na 403. Mislim, da google dal novo omejitev, koliko prošenj se opravi drugi, ki jih vsak uporabnik, in sem že očitno sprožil.
    Nazadnje urejal tavenger5; 29-09-11 pri 16:57.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prav tako upoštevajte, da Google Translation API v1 postavlja meje, saj se pripravljajo na blizu.

Navedite kaj misliš s "so na naslednji prevodi obremenitve stran šla" - Ne razumem.

MS Translator ne deluje na moji strani na vseh
    Prosimo, da se prepričajte, da ste nastavili ustrezno API KEY. Prav tako bomo pripravili posebno vam Microsoft test za ugotavljanje, kaj se dogaja.

Začetek Prevod
    Rezultat testa: {"responseData": null, "responseDetails": "Pogoji Sum zlorabe Service. Prosimo, glejte Obvestilo o dostopu API - Google Code"," ResponseStatus ": 403}
    Test napaka:
    Povezava čas (ms): 575,585205078
    Tako kot je zapisal v sporočilu o napaki - preverite stran. Si že stopili v stik Google - nam, kaj je odgovor.

To je čudno, da v2 prav tako ne deluje pravilno, namesto v1. Kot sem rekel, bodo stvari je treba prevesti na prvi strani obremenitev, vendar pa naknadno naloži stran ne delujejo. Ali ne bi rezultati prve obremenitve stran cached anyway?
    Prosimo, preverite, ali imate zbirko podatkov predpomnilnika vklopljen. Prav tako se prepričajte, da ste ga vklopite za določen jezik. Stran se cached, če je bilo v celoti prevedeno. Če kateri koli prevod pride do napake, potem je ne cached, ker bi napolnilo cache z napačne podatke (prevod je strmoglavil - tako da ne moremo cache).

Poleg tega, je to precej čudno, da je Google dal na več mestih na prepoved seznam naenkrat.
    Sploh ne - najverjetneje se to opravi samodejno po nekaj robot, in verjetno je bil promet linijo tukaj. Kakorkoli že - ga moramo razjasniti najprej se prepričajte, kaj je res približno - prosimo, da nas obvestite o Google odziv.

Mogoče veste, zakaj me in drugi so dobili timeout napake pri poskusu, da preklopite na Prevajalec MS? Moja ms id je pravilen.
    Ne zdaj. Radek bo pripravil Microsoft test in boste lahko preverili, kaj je okoli.

Posodobitev - zdaj je nazaj na 403. Mislim, da google dal novo omejitev, koliko prošenj se opravi drugi, ki jih vsak uporabnik, in sem že očitno sprožil.
    Če je v1 potem Google je napoved, da bo treba omejitve - morda pa je bolj stroga, ko prihajajo bližje rokom ... Če je v2 - to ne bi zgodilo, jih bodo vzeli denar za to.

Brezupen

Sem naredil hiter test. Tukaj je tisto, kar sem storil korak za korakom:
    • Omogočeno Google Translate v2. Prevodi delal za kratek čas, nato pa ustavil
    • V tem času v1 mi je dal 200 statusa
    • Preklopi nazaj na v1. Prevodi delal za kratek čas spet - opaženi 403 statusa
    • Upped "Delay med prevodi" do leta 2000
    • Preklopi nazaj na v2. Prevodi delal za kratek čas, nato pa ustavil
    • v1 mi je dal 200 statusa ponovno
    • Upped "Delay med prevodi" do 3000
    • Upped "Delay med prevodi" do 4000
    • itd ..

Torej je jasno, da Google ne mara vse klice sem vrgel na to, tudi z zamudo od 4 sekunde!

V v2 dokumentaciji piše "100,0 znakov / sekundo / user" - Im 'ugibati, da sem še vedno daljše od tistega, kar je razlog, zakaj v2 deluje le za trenutek.

Brezupen

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Right, vendar smo vsi doživljajo isto vprašanje ...

Prav tako upoštevajte, da Google Translation API v1 postavlja meje, saj se pripravljajo na blizu.
    Ja, očitno spremenila nekaj, včeraj

Navedite kaj misliš s "so na naslednji prevodi obremenitve stran šla" - Ne razumem.

Prosimo, preverite, ali imate zbirko podatkov predpomnilnika vklopljen. Prav tako se prepričajte, da ste ga vklopite za določen jezik. Stran se cached, če je bilo v celoti prevedeno. Če kateri koli prevod pride do napake, potem je ne cached, ker bi napolnilo cache z napačne podatke (prevod je strmoglavil - tako da ne moremo cache).
    Menim, da je bila moja napaka - nisem imel privzetega jezika (v angleščini) vklopljen za predpomnilnika. Smiselno je, da sistem ni bil caching zgornje strani, ker nisem imela to on.

Prosimo, da se prepričajte, da ste nastavili ustrezno API KEY. Prav tako bomo pripravili posebno vam Microsoft test za ugotavljanje, kaj se dogaja.
    Jaz - to je še vedno čas ven

Če je v1 potem Google je napoved, da bo treba omejitve - morda pa je bolj stroga, ko prihajajo bližje rokom ... Če je v2 - to ne bi zgodilo, jih bodo vzeli denar za to.
    Oglejte si moj zadnji post o mejo na uporabnika na sekundo

Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •