Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 20 od 20

Thread: Po gets nadgradnjo rankbadges odnesli.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Cela koda približno Skupine imate v datoteki / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Obstaja samo ena funkcija, ki se uporablja kot odziv na logiko vBulletin (za kavelj: userdata_presave) In ime funkcije, je vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 zadetkov).

Drugi 2 funkciji v datoteki, ki vnaša spremembe se uporabljajo za odstranjevanje vBET uporabniških skupin med vBET un-namestitev in nikjer drugje.

Torej, če je narobe, ker vBET, nato ga je mogoče le zaradi funkcije vbet_changeDefaultLanguageGroup. Nič drugega ni, ki vse spremembe na vidne skupine.

Torej, če želite, da ga onemogočite, potem je najenostavnejši način je, da šele onesposobiti "Set ustrezno Group privzet jezik" plugin. Vendar bo to onemogočiti samodejno ročaj za vBET vidne skupine. Torej, če želite tiste, ki se tudi odstranijo samo ga odstranite z Admin CP.

Priporočamo, le da onemogočite plugin prvi. Če se vam zdi vaše vprašanje izginejo, potem lahko preveri še enkrat (smo ga pregleda že dvakrat), še vedno imamo isto stvar - ne vemo, kako se razmnožujejo vprašanje.

Prav tako lahko preverite drugih plugins za kljuko userdata_presave in spremeni izvedbo naročila, ki se izvajajo pred/po vBET plugin.
    Nazadnje urejal vBET; 06-06-11 pri 20:41.

Brezupen

Po onesposobiti da plugin, in teče ne da bi jo za približno 48 ur zdaj, nisem imela tega vprašanja še enkrat. Zato mislim, da bi lahko smatramo, da je to zato, ker vBET dodal in dodatne uporabniške skupine, in če imate malo že, iz neznanega razloga drugih uide jemati skupaj z nekaterimi cron teče. lol, da zveni malo nejasen vem, vendar brez plugin je vse dobro še enkrat.

OK, da - mi pa bomo preverili še enkrat. To je bila edina sprememba, ki jo je - onesposobiti plugin? Ali vBET uporabniških skupin so še vedno na vašem forumu ali ste odstranili tiste? Kaj je točno različica vašega vBulettin (želimo zapreti videti ne samo v naši kode, ampak tudi v okolju kavelj)?

Brezupen

Ja, to je edina sprememba sem. In sem vzel ven iz klopi uporabniške skupine za vBET. Vendar so še vedno tam, čeprav. Ali obstaja enostaven način za odstranitev teh? Ker zasede veliko prostora.

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    In sem vzel ven iz klopi uporabniške skupine za vBET.
    Kaj to pomeni točno? Si naredil kaj?

O odstranjevanju vBET skupine, lahko to storite tako, Admin CP v vBulletin možnosti, ali z izvršitvijo funkcija vbet_removeDefaultLanguageGroups od / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Prosimo, upoštevajte, da če odstranitev teh bomo ne ale pogledati bližje na vprašanje, saj se zgodi le na vašem forumu.

Brezupen

Kaj to pomeni točno? Si naredil kaj?
    Sem izbrana uporabniške skupine iz vBET. Tako kot, ko izberete uporabnika v AKP, da bodo imeli kljukico / oznaka, recimo, "španski" kot dodatne uporabniške skupine. To sem prazna.

Kot sem vam napisal v PM mi še vedno ne vedo, kaj je razlog tega vprašanja na vašem forumu. Še vedno sem naredil nekaj sprememb v vBET kodo na tem področju. Zdaj bo vBET ročaj Skupine samo takrat, ko se nekatere uporabniške skupine spremenili ali ko uporabnik chanes privzeti jezik. Torej, v kavelj je dodan pogoj:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Nimam pojma, bo to pripomoglo k vaši vprašanje, saj ne vemo, kaj ga povzroča. Vsekakor je možno, da bo to pomagalo. Kot sem vam napisal v PM, v vaši zgodovini pogosto spreminja od uporabnikov, preden je bila kolona očiščeno - morda zato, ker tam, kjer ne naloži iz baze podatkov na vseh. S tem pogojem v takih primerih vBET storiti ničesar, saj v kabini primerih, ko uporabnik spremeni podatke, ki jih CP uporabnika ali admin Admin CP, potem pa se naložijo vidne skupine.

To bodo vključeni v naslednji izdaji, zato prosimo, da preverite. Če to ne bo potem delo boste onemogočili kavelj spet in mi bo na preiskavo znova.

Prosimo, potrdite po posodobitvi ne pomaga.

IZDAL - potrjen je to. Za hitro popraviti prosim:
    1. Pojdi na Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager
    2. Najdi imenom kljuka Set ustrezno Privzeti jezik Group za kljuko userdata_presave in kliknite Urejanje za to
    3. Dodajte na začetku kode:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Dodajte na koncu kode:
    PHP Code:

5. Shranite
    Nazadnje urejal vBET; 01-07-11 pri 01:27.

Brezupen

OK, sem nadgraditi zdaj, in bo preveril, če bom še vedno ta problem. Bom vas obvestili. Hvala.

Brezupen

Po zagonu s posodobitvijo za več kot 2 dni, zdaj, in ne da bi onemogočili, da je plugin ali kaj drugega, nisem imela tega vprašanja še enkrat. Zato mislim, da je varno reči, da vaš popraviti naredil trik. Še enkrat hvala Michal. Resnično velika hvala! Vem, da to vprašanje je bil prisoten le na mojem forumu, in iskreno cenim dodatno miljo si šel, da mi pomaga na tem!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

hvala za to potrditev

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •