חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 20 של 20

אשכול: לאחר rankbadges לשדרג שאובד.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

קוד שלמים על קבוצות משתמשים יש לך בקובץ / כולל / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

יש רק תפקיד אחד אשר משמש כתגובה ההיגיון vBulletin (עבור וו: userdata_presave) ושם הפונקציה vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 משחקים).

אחרים 2 פונקציות בקובץ שהופך שינויים משמשים להסרת קבוצות משתמשים vBET במהלך ההתקנה-un vBET ולא בשום מקום אחר.

אז אם זה לא נכון בגלל vBET, אז זה יכול להיות רק בגלל הפונקציה vbet_changeDefaultLanguageGroup. שום דבר אחר לא עושה את כל השינויים על קבוצות משתמשים.

אז אם אתה רוצה לבטל את זה, אז הדרך הפשוטה ביותר היא פשוט לבטל את "Set Default המתאים שפה קבוצת" plugin. אבל זה יבטל לטפל אוטומטית קבוצות משתמשים vBET. אז אם אתה רוצה גם אלה יוסרו רק להסיר אותו על ידי Admin CP.

אנו ממליצים פשוט להשבית את התוסף הראשון. אם אתה מוצא את הבעיה להיעלם, ואז נוכל לבדוק את זה שוב (בדקנו את זה כבר פעמיים), עדיין יש לנו אותו דבר - אנחנו לא יודעים איך לשחזר את הבעיה.

גם אתה יכול לבדוק תוספים אחרים עבור וו userdata_presave ושנה של ביצוע הזמנה שתבוצע לפני/אחרי vBET תוסף.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 06-06-11 ב 20:41.

לאחר השבתת כי תוסף, ופועל בלי זה במשך כ 48 שעות, לא היה לי את הבעיה שוב. אז אני חושב שזה יהיה להניח כי זה בגלל vBET הוסיף משתמשים נוספים, אם יש לך כמה כבר, מסיבה כלשהי לאחרים שאובד עם cron קצת לרוץ. חחח, זה נשמע קצת מעורפל אני יודע, אבל ללא תוסף זה כל טוב שוב.

תאריך
    אוקטובר 2009

אישור כך - נוכל לבדוק את זה שוב. זה היה השינוי היחיד שעשית - להשבית את התוסף? האם קבוצות משתמשים vBET עדיין בפורום או שהסרת האלה? מהי הגרסה המדויקת של vBulettin שלך (אנחנו רוצים לראות מקרוב לא רק בקוד שלנו, אלא גם בסביבה וו)?

כן, זה השינוי היחיד שעשיתי. ואני לקחתי את קרציות מתוך קבוצות המשתמשים עבור vBET. אבל הם עדיין שם אף. האם יש דרך קלה להסיר אותם? כי זה תופס הרבה מקום.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Taurus View Post
    ואני לקחתי את קרציות מתוך קבוצות המשתמשים עבור vBET.
    מה זה אומר בדיוק? מה עשית?

אודות הסרת vBET קבוצות - אתה יכול לעשות זאת על-ידי Admin CP באפשרויות vBulletin, או על ידי הפעלת הפונקציה vbet_removeDefaultLanguageGroups מן / כולל / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

שים לב שאם תסיר אותם נהיה לא אייל להסתכל מקרוב על הנושא, כי זה קורה רק בפורום שלך.

מה זה אומר בדיוק? מה עשית?
    אני מסומנת קבוצות המשתמשים מ vBET. כמו בעת בחירת המשתמש ACP זה יהיה סמן / סימן על ידי בואו להגיד "ספרדית" כמו משתמשים נוספים. זה אני מסומנת.

תאריך
    אוקטובר 2009

כפי שכתבתי לך PM אנחנו עדיין לא יודעים מה הסיבה של הבעיה בפורום שלך. ובכל זאת עשיתי כמה שינויים בקוד vBET בתחום זה. כרגע vBET יטפל רק כאשר קבוצות משתמשים קבוצות משתמשים מסויימות השתנו או כאשר ברירת המחדל של המשתמש חנס השפה. אז וו זה מתווסף מצב:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    אין לי מושג זה יעזור לבעיה שלך מכיוון שאנחנו לא יודעים מה גורם לו. בכל אופן זה אפשרי כי זה יעזור. כפי שכתבתי לך PM, בהיסטוריה שלך משתנה לעיתים קרובות קבוצות משתמשים מלפני טור נוקה - אולי כי אלה שבהם לא נטען מבסיס הנתונים בכלל. עם מצב זה במקרים כאלה vBET יעשה כלום, כי במקרים בתא כאשר שינויים המשתמש נתונים על ידי המשתמש או על CP CP ידי admin Admin, אז קבוצות משתמשים נטענים.

זה ייכלל במהדורה הבאה, אז בבקשה לבדוק את זה. אם זה לא יעבוד אז אתה תשבית את הקרס שוב ואנו נעשה חקירה שוב.

נא לאשר לאחר עדכון זה עוזר.

עריכה - הוא אישר. עבור תיקון מהיר בבקשה:
    1. עבור Admin CP -> תוספים ומוצרים -> Plugin Manager
    2. מצא וו בשם הגדר ברירת מחדל המתאים שפה הקבוצה עבור וו userdata_presave ולחץ על לערוך בשביל זה
    3. הוסף בתחילת הקוד:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. הוסף בסוף הקוד:
    PHP Code:

5. שמור את זה
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 01-07-11 ב 01:27.

בסדר, אני לשדרג עכשיו, תבדוק אם עדיין יש לי את הבעיה הזו. אני נודיע לך. תודה.

לאחר הפעלת עם העדכון עבור יותר מ 2 ימים עכשיו, מבלי להשבית את תוסף או כל דבר אחר, לא היה לי את הבעיה שוב. אז אני חושב שזה בטוח לומר כי התיקון שלך עשה את העבודה. שוב תודה מיכל. תודה גדול אמיתי! אני יודע שהנושא הזה היה רק נוכח בפורום שלי, אני מאוד מעריך את המאמץ הנוסף שהלכת לעזור לי על זה!

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

תודה על אישור זה

דף 2 של 2 Firstראשון 12

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •