Kot sem vam napisal v PM mi še vedno ne vedo, kaj je razlog tega vprašanja na vašem forumu. Še vedno sem naredil nekaj sprememb v vBET kodo na tem področju. Zdaj bo vBET ročaj Skupine samo takrat, ko se nekatere uporabniške skupine spremenili ali ko uporabnik chanes privzeti jezik. Torej, v kavelj je dodan pogoj:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Nimam pojma, bo to pripomoglo k vaši vprašanje, saj ne vemo, kaj ga povzroča. Vsekakor je možno, da bo to pomagalo. Kot sem vam napisal v PM, v vaši zgodovini pogosto spreminja od uporabnikov, preden je bila kolona očiščeno - morda zato, ker tam, kjer ne naloži iz baze podatkov na vseh. S tem pogojem v takih primerih vBET storiti ničesar, saj v kabini primerih, ko uporabnik spremeni podatke, ki jih CP uporabnika ali admin Admin CP, potem pa se naložijo vidne skupine.
To bodo vključeni v naslednji izdaji, zato prosimo, da preverite. Če to ne bo potem delo boste onemogočili kavelj spet in mi bo na preiskavo znova.
Prosimo, potrdite po posodobitvi ne pomaga.
IZDAL - potrjen je to. Za hitro popraviti prosim:
1. Pojdi na Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager
2. Najdi imenom kljuka Set ustrezno Privzeti jezik Group za kljuko userdata_presave in kliknite Urejanje za to
3. Dodajte na začetku kode:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4. Dodajte na koncu kode:
5. Shranite