Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 15 od 15

Thread: Po namestitvi sem dobil prazno stran

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Readme je bug, ki bomo pravilno (jutri je treba popraviti na strežniku). Dal sem ti ustrezna navodila: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5163

2. korak pravi, da vklopite povezave SEO in je. Htaccess spremembe. Ti ni storil korak 2, ker vam ni naša pravila v vašem. Htaccess

Prosil si za pomoč, mi pa vam dal natančna navodila, kaj storiti. Navodila, ki so bila prezrta in namestitev je bila narejena še enkrat po nekaj drugega, da smo vam dali kot odgovor na vaše težave. Prosimo, da tisto, kar vas prosimo, da. Če boste naredili narobe postopek stokrat vas ne stokrat. Yes - smo imeli hrošča v readme. In mi je dal popraviti postopek. Prosimo, da uporabite

Samo potrebne spremembe v readme je odstraniti to besedilo, ki se ne drži več:
    OPOMBA: Če uporabljate vBSEO prosimo, pojdite na oddelek Integracija vBSEO prvi.
    V nasprotnem primeru po vBET nalaganje datotek, ne boste mogli uporabljati forum (celo Admin CP), dokler ste naredili vBSEO Integraiton.
    Ne morem se te spremembe sedaj, ker omrežje je bilo sem bil sem blokiral vrata in nimam dostopa do naših FTP strežnik zdaj. Samo prosim neobdelana navodila iz danih pošti ali se pretvarjati, da navedeno besedilo ni v naši readme
    Nazadnje urejal vBET; 03-10-10 pri 18:07.

Jasno je, zdaj. Mi zaupate vaše prebral me datoteke, tako mi je sledil. Ga bom zopet jutri glede na vaše sporočilo spodaj.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Predlogo po meri, ne bi smel biti problem. Prav tako vnovična vBSEO je nepotrebno. Če se taka stvar zgodi v naslednjem vBET namestite prosim, preglasijo spremenjene datoteke vBSEO s svojo izvirno vsebino (od paketa vBSEO).

Ne morem povedati, kaj točno je šlo narobe. Lahko bi bilo narobe vBSEO vključevanja ali kaj drugega.

Prosimo, da se ponovno namestitev. Tokrat preverite, kako forum deluje po vsakem koraku (tako da bomo vedeli, kaj je vprašanje vBET ali vBSEO integracija). Če tega ne v enem koraku - ne iti na naslednjega. Torej:
    1. Made vBET namestitev in potrebno konfiguracijo (ne nastavite SEO povezave še, ne spremenijo druge možnosti - samo, da je potrebno stvari). Preverite pa forum deluje. Preverite pa prevod dela. Če je vaš forum ne deluje - onemogočiti vBET in nas obvestite. Če Admin CP ne deluje preveč - onemogočite kljuke na svetovni ravni, potem onemogočite vBET in omogočajo kljuke na svetovni ravni. Prav tako nam to sporočite.
    2. Set SEO povezave možnost in dodajte vBET. Htaccess pravila. Preverite pa forum in prevodi delajo.
    3. Made vBSEO integracije. Preverite pa forum in prevodi delajo.
    4. Spremeni vBET možnosti, kot vam je všeč (morda imate vprašanje z nekaterimi posebnimi konfiguracijo). Preverite pa forum in prevodi delajo.

Prav tako si oglejte to: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Nazadnje urejal beaconsfield; 03-10-10 pri 18:08.

Sem to storil. Hvala vam.

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •