Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 15 gada 15

Thread: Pēc uzstādīšanas I got tukšu lappusi

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Readme ir bug, kas mums būs pareizi (rīt būtu jālabo uz servera). Es jums devu attiecīgus norādījumus: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5163

Step 2 saka, lai ieslēgtu SEO saites un veikts. Htaccess izmaiņām. Jums nav darīt soli 2, jo jums nav mūsu noteikumus savā. Htaccess

Jūs lūdza palīdzību, un mēs deva jums precīzus norādījumus, ko darīt. Instrukcijas, kuras tika ignorēta un uzstādīšanu veica vēl vienu reizi, saskaņā ar ko citu, mēs deva jums kā atbildi uz jūsu rūpēm. Lūdzu, ko mēs lūdzam, lai. Ja jums būs darīt nepareizi procedūru simts reizes jums nebūs simts reizes. Jā - mums bija kļūda readme. Un mēs deva jums koriģēta procedūra. Lūdzu, izmantojiet to

Tikai nepieciešamās izmaiņas readme izslēgt šo tekstu, kas nav taisnība vairs:
    PIEZĪME: ja jūs izmantojat vBSEO lūdzu, dodieties uz vBSEO Integrācijas nodaļas pirmās.
    Pretējā gadījumā pēc tam, kad augšupielādējot vBET failus, Jums nebūs iespēja izmantot forumu (pat Admin CP), kamēr jūs, kas vBSEO Integraiton.
    Es nevaru Šīs izmaiņas veiktas, jau tagad, jo tīkls ir man ir bloķēts ostas un man nav pieeja mūsu FTP serveri tagad. Taču, lūdzu, papuve instrukcijas no konkrētā amata vai izlikties, ka citēto tekstu neeksistē mūsu readme
    Pēdējo reizi vBET; 03-10-10 pie 18:07.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2010
    Atbildes
    29

Ir skaidrs tagad. Es uzticējos savam read me fails, lai es pēc tā. Es pārinstalēt to rīt pēc jūsu zemāk ziņu.

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Pielāgotas veidnes nevajadzētu būt problēma. Arī pārinstalēt vBSEO nav vajadzīga. Ja šāda lieta notiek nākamajos vBET instalēšanas, lūdzu, vienkārši ignorēt mainījusies vBSEO failus ar to sākotnējo saturu (no vBSEO pakete).

Es nevaru pateikt, kas tieši nogāja greizi. Tas varētu būt nepareizi vBSEO integrācijas vai kaut kas cits.

Lūdzu, instalēšanu vēlreiz. Šoreiz pārbaudīt, cik forums uzvedas pēc katra posma (tā mēs zinām, kas ir jautājums vBET vai vBSEO integrācija). Ja tas nav par vienu pakāpi - nav doties uz nākamo. Tātad:
    1. Made vBET uzstādīšana un nepieciešamo konfigurāciju (nav noteikts SEO saites nav, nemaina citas iespējas - darīt tikai nepieciešamo stuff). Pārbaudiet tas forums strādā. Pārbaudiet tas tulkojums strādā. Ja jūsu forums nav darba - atslēgt vBET un dodiet mums zināt. Ja Admin CP nedarbojas pārāk - jāatceļ āķi pasaulē, pēc tam atslēgt vBET un ļauj āķi pasaulē. Arī dodiet mums zināt.
    2. Iestatīt SEO saites, iespēju un pievienot vBET. Htaccess noteikumiem. Pārbaudiet nav forums, un tulkojumu strādā.
    3. Made vBSEO integrāciju. Pārbaudiet nav forums, un tulkojumu strādā.
    4. Mainīt vBET iespējas, kā jums patīk (varbūt jums ir problēma ar kādu konkrētu konfigurāciju). Pārbaudiet nav forums, un tulkojumu strādā.

Tāpat, lūdzu, skatiet šo: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Pēdējo reizi beaconsfield; 03-10-10 pie 18:08.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2010
    Atbildes
    29

I did to. Paldies.