PDA

View Full Version: Rešeno VBET smo jih potrebujete

hotslot
03-05-10, 22:44
2 visoko ocenjeno vbulletin.org kodirniki so poskušali popraviti crash so rekli vBET in vbseo sta kriva. Vbseo šel v nit je poglej okoli in fiksne nekaj manjših stvari, ampak je povedal svoje, ne njih in da moramo v stik z vami.

tako da nerešena vprašanja še vedno

1. Napake Google z oznakami "ki ste ga navedli nekaj temp kod" to ni delo
2. VBET ne deluje

Prosimo vas človek sam login in pravilno ta vprašanja prosim.

vBET
03-05-10, 22:50
Hello

1. Ne razumem, ga lahko razložite bolj? Mogoče nekateri povezujejo na mestu, kjer se dogaja, in opis, kje iskati.
2. Kaj točno se dogaja?

Pomembna stvar - kaj se je spremenilo na forum, od zadnjič, ko vBET je delal?

IZDAL:
Vse je ok - imate odstranili vBET pravila, tako povezave ne delujejo. To je v redu in bi bilo čudno, če bi to delo v tem trenutku. vBET bo spet deluje, ko si dal vBET pravila. htaccess datoteko. Nekdo je razbil svoj htaccess pravila -. Ga prosi za popravilo tega ali pa ga opusti ribogojstvo navodila za vBET htaccess pravila.

Prav tako vidim, da ste vBSEO onemogočen (ali tudi ne dela propertly) v tem trenutku, saj povezave so v surovi obliki.

hotslot
03-05-10, 23:25
Paxel program, VBSEO osebja in borbolo ne more to ugotovite. Preprosto onemogočen vbseo za zaščito pr in promet trenutno v veljavi.

Napake Google z oznakami "ki ste ga navedli nekaj temp kod" ne moremo dobiti, da delajo ..

Sem vprašal že večkrat, da greš v in hitro popraviti, ker vaš edini, ki ve, kako je ta program res deluje. Zdaj razumem, zakaj dont vam dal podporo za svoj izdelek sem plačal za svoje stvari v zvezi s to nemogoče: (

IZDAL: (preselil iz ločenih nit, ki jih admin)

Tukaj je posodobitev stanja. Po izčrpni urah se sam na poskušal ugotoviti vBET na vprašanja vbseo (http://www.vbseo.com) odločil, da si to v največji možni način.

Dali so mi novo različico vbseo to ni niti v javnost še 3,50 GOLD! kot se jim je zdelo moje bolečine. Zdaj, ko je zelo prijazen, tudi šli v in popraviti in Pomigal somethings okoli priti program za delo brez težav vBET.

Torej, zdaj samo vprašanja, pri roki so naslednji:

1. Temp določi vBET je zagotovil ni veljavna.
2. VBET ni niti dela. napake po vsem zdaj

Jaz bi se zahvalil vsem, ki sodelujejo, da mi je pomagal kup. Zdaj, če lahko dobim fant sem plačal $ za svoj izdelek "dvakrat", da mi bo pomagal, da sem vesel ostrog.

Tako sem razočaran s tem vBET, Njegova tako velik program, vendar služba je le, da grozno: (

Jaz sem zelo nov in podpreti je treba za te nore pomisleke. Ne daj mi 3 strani "reševanje problemov povezav," ali html kodiranja. To je, kot pripoveduje 3 mesecev starega otroka kuhati večerjo, samo se ne bo zgodilo. Nimam pojma, o vseh teh stvari.

vBET
04-05-10, 10:01
Razumem, da težave na strežniku ni nič dobrega, vendar pa imate našo podporo in naše imaš odgovor hitro z diagnozo. Veš, kaj je narobe z URL ne deluje in kako to popraviti. Zato vas prosimo, da to storite. Imaš vse, kar potrebujete, in dobili našo podporo pri tem vprašanju.

Prosil si enkrat - dobil odgovor. Zdaj vidimo naslednje sporočilo in odgovor nanj. Prosim, povejte, kaj ne razumete v naših navodil o tem. Datoteki htacces in mi bo to razložiti za vas. Imaš polno podporo s strani naših forum, ki prihaja brezplačno z licenco vBET. Vsi posegi na strežniku stranke smo naredili v primeru vBET bug, ki nimajo nobene rešitve še, ali plačljiva storitev (namestitev, posodobitev, integracija). Ni bug - ste imeli delo vBET, ampak nekdo, ki si nered na strežniku in odstranite vBET pravila.
Prosimo, upoštevajte, da nismo brez čiščenja storitev, in mi ne gredo na strežniku stranke vsakič, ko nekdo prekinil nekaj tam. V tem trenutku nimamo nikakršnega razloga, da bi stvar, ki jo je vBET napako, ker sem videl, da imate zdrobljen pravila, ki se je kot vidim spremenili včeraj. Poiščite kdo je kriv in se mu čist. Če želite, da se vam vBET namestitev je to plačljiva storitev: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php

Imaš takoj diagnozo in rešitev. To je tisto, kar vključuje brezplačno podporo po forumu. In vam bomo pomagali pri tem vprašanju tako dolgo, kot jih boste potrebovali za njegovo rešitev. Toda, če želite namestitev storitev, ki se plača tista, ki jo morali plačati za to. Normalno je, tako kot v vsaki trgovini. In če ste razočarani, da moraš plačati v trgovini, potem pa sem verrucae žal in upamo, da se boste počutili bolje zelo hitro. Vaše težave niso, ker vBET. Imaš takojšnjo pomoč. Hočeš plača eno - ni problema. You wan plača eno brezplačno - ne vidim razloga za to v primeru, ko je nekdo razbil že delajo namestitev na vašem forumu.

Če bi vam vBSEO posodobljeno vas prosimo, da polno vBSEO integracijo v skladu z navodili v readme.html od vBET paketa.

O ", ki ste ga navedli nekaj temp kod" - jaz še vedno ne razumem, kaj misliš - prosim razloži. Kaj gre?

1. Kaj popraviti ste pisanje o?
2. Da to ni in ne bi smel na vaše dejanske konfiguracije - kot sem napisal od začetka ste narobe htaccess pravila.. Prosimo, popravite to, kot je opisano v prvi odgovor.

Prav tako prosimo, da ne spam na forumu. To je kraj za vaše vprašanje. Upamo, da bo podpora ali vam omogočajo, da rešitev vprašanja hitro:) Če imate kakršno koli vprašanje - prosim kar vprašaj.

hotslot
04-05-10, 16:10
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations

Sem že plačal za to! lol

To kodo ste nam dali strmoglavilo forum. To je del problema nobenega razloga, zakaj dont You popraviti.

hotslot
04-05-10, 18:54
Imam zajetih tem forumu s pomočjo smernic. Še vedno ni rešen.

vBET
04-05-10, 20:39
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations

Sem že plačal za to! lol

Št - nisi plačan za to. Ste plačani za je bil eden namestitev in eni napravi, ki na strežniku. vBET tekel in funkcionalne po tem. Si že porabljenih naših storitev. Niste plačali za 2. namestitev (ali nadgradnja). Če kupite čevlje v trgovini potem dobiš ti. Vi ne pridejo nazaj čez nekaj časa, in pravijo, da bi morali dati še eno čevlje, ker si že plačal za to. Smo vam dali, kar ste plačali.

You dejansko stanje je zato, ker je nekdo razbil svoj htaccess pravila. Dali smo vam rešitev, kaj je vključeno v brezplačno spletno podporo. Toda, če želite, da je namestitev še enkrat - moraš še enkrat plačati. Tako kot, ko prideš spet trgovina za nakupovanje boste morali še enkrat plačati za tisto, kar želite, da sprejmejo. Prosimo, upoštevajte, da namestitev storitev, ki ste ga plačali pred (in ki ste že porabljeno), pomeni, da smo eni napravi, ki vBET funkcionalni na vašem forumu. To ne pomeni, da za življenjsko dobo moramo rešiti vse vaše težave. Kot sem napisal, preden smo se preverjanje, kaj se dogaja na strani naročnika, če gre za nekaj bug ali pa predpostavimo, da je. V vašem primeru, da ste že dobili diagnozo -. Narobe htaccess datoteko in že dobil rešitev. Prosimo, uporabite rešitev, ki smo jih dali, ali kupiti namestitev / posodobitev storitev, če želite, da to stori za vas. Mi vas bo vodil na vsakem koraku, če boste imeli vprašanja. Samo prosim, ki korak navodila, ki jih ne razumete:)

To kodo ste nam dali strmoglavilo forum. To je del problema nobenega razloga, zakaj dont You popraviti.

To ni res - sem preveriti vaše datoteke in vam ni treba te spremembe obstajajo - imate izvirno kodo. Tudi zadnji dan zadnje spremembe vbenterprisetranslator_seo.php na vašem strežniku, je od 22. aprila. Zato prosim, da ni podala napačne navedbe - da ne bo nam pomagala pri vam bomo pomagali.

Prosimo, neobdelana navodila, ki jih je dal, da bi rešila vprašanje, ali kupiti namestitev / ugrade storitev, če želite, da to stori za vas. Imate našo popolno podporo pri vseh vprašanjih, boste imeli reševanju tega primera. Samo povej kateri korak jih ne razumete in z veseljem vam bomo pomoč:)

hotslot
04-05-10, 21:19
Ne pozabite, ne vem, kako to storiti. Rekli so mi to, bom s tem, kar so mi povedali.

hotslot
05-05-10, 02:06
Ko smo zadnjič izplača namestitev ste namestili izvirno kodo. Zdaj, ko smo ugotovili napake v izvirno kodo "vbenterprisetranslator_seo.php" Mislim, da bi morali iti nazaj in jo popraviti. Ni nam

IZDAL.

Ok kolega Bom poslal še 30 dolarjev, edini pogoj je, jaz dont morali plačati za to še enkrat in vam obljubim, da plugin v admin cp, kjer bomo lahko enostavno samodejno posodabljanje, ko pridejo na voljo nove posodobitve.

vBET
05-05-10, 12:41
Prosimo, upoštevajte, da software bugs so običajne stvari. vBET je zelo malo napak, ki se popravi zelo hitro. Ogledate si lahko na kateri koli programsko opremo, ki jo želite na svetu in boste videli, da so določitev bugs od različice do različice. In vBET ima zelo nizko bugs le glej tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/ - to je samo 6 bugs i celotno zgodovino vBET4.x vsej zgodovini - nekateri so že popravljen v zadnjem sprostitev. In vsi so manjše. Ni bilo večjih ali kritičnih nihče. vBET je programska oprema z zelo dobre kakovosti.

Za bug opisali smo dali hitra rešitev, ki bo seveda vključena v naslednji izdaji.

Ne moremo vam vse obljube na področju prihodnje posodobitve za zelo preprostega razloga - vBET odvisna od vB. Ne moremo jamčiti, kaj bo vB storiti v prihodnje. Tudi če uporabljate druge mods (kot vBSEO), smo prav tako ni odgovorno in ne more biti odgovoren za njihovo kodo. To je kot greš v trgovino in povem:. "Bom kupil te čevlje, če si mi obljubo, da bo vsak čevlje, ki ga bom kdaj nositi iz te blagovne znamke me fit dobro in videti dobro z vsako drugo obleko, ki jo bom kdaj obrabo in jaz prav tako želeli, da v primeru, če bo nekdo drug uporablja moje čevlje in ga zlomil, potem boste to popravilo brezplačno za vse življenje. ". Nisem prepričan, da ste tudi spoznali, kaj so vam prosijo za. Prosimo, upoštevajte, da je preprosto nemogoče, da takega jamstva.

vB ne podpira take stvari kot posodobitev avto - no mod vam bo dala in da prav tako ne moremo. Res ne vem, zakaj ste nas prosili za to.

Prosimo, upoštevajte, da naš namen ni, da denar iz naše stranke znova in znova, ampak za spodbujanje naše stranke, da storijo sami posodobitve, ki so zelo dobro opisani in za katere smo dali našo spletno podporo v primeru vprašanj. Samo oglejte naš prvi odgovor - mi je dal rešitev. Mi ne skrivajo vse skrivnega znanja. Dajemo našim strankam vse potrebne informacije, odgovori na njihova vprašanja in pomoč v primeru vprašanj. Prav tako smo v naši moči, da bi namestitev, nadgradnjo in povezovanje tako preprosto, kot je mogoče.

Namestitev vBET je trivialna (upload datotek + uvoz izdelkov datoteke).
Posodobitev izgleda enako kot namestitev in le občasno vas prosimo za dodatne ukrepe (vedno zaradi drugih kode mods ne naš).
Izdelava SEO povezave delo je dobro opisana in mora vsebovati le izdaja datoteke htaccess -. Ni druge poti, ker je na ravni strežnika, ne vBET.
Integracija je tako enostavno, kot to dovoljuje integrirano mod. vBSEO ne želi, da bi lepo za druge mods in nimajo kljuke. Njihova rešitev nas prisili, da se 2 datotek spremembo povezati z vBET. In prosim, upoštevajte, da iščemo rešitve, lažje - smo že zamenjali nekaj časa integracijo navodila, da bi bilo varneje za forum.

Lahko varna svoj denar, če si poskusite prah navodila in to storite sami. Naša namestitev in nadgradnja storitve so za ljudi, ki ne želijo preživeti svoj čas na tem, in raje plačajo. Če imate raje plačajo, zakaj pa delaš tako velik posel, za to - to je vaša odločitev za nakup storitev ali pa da se sami imajo natančna navodila, kaj naj naredim. Vse, kar potrebujete, je na tem forumu in če ne bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Če ne želite, da to stori in želijo plačati storitev, potem prosim, da bi, mi pa vam naše storitve na običajnih pravil. Boste dobili kar ste plačali.
Prav tako upoštevajte, da se bomo lahko namestite si 4.2.2beta različico, ki so opazili, popraviti napake, vendar je ne sprosti še. Tako boste imeli nobenega vprašanja na področjih, ki je bil pred opisano (lahko tudi enostavno popraviti sami z uporabo hitrih rešitev descried na tem forumu).

hotslot
05-05-10, 15:47
OK, poskrbite, da boste dobili, da "popraviti", ki ste jo omenili tudi v tam prosim.

bi morala biti na svoji poti vse sec

vBET
05-05-10, 16:56
Dobili smo nekaj naročil danes. Nihče od vaš e-poštni naslov - prosim PM / email kakšnem vrstnem redu je vaša. Lahko se odziva na mail potrdilo, da id, paypal transakcije id, vse, kar nam bo omogočilo, da preveri, da je eden od teh naročil je od vas:)

hotslot
05-05-10, 18:02
PM POSLAN ....

vBET
05-05-10, 22:01
Končano. Kot sem napisal pred integracijo z vBSEO je bil spet potreben zaradi vBSEO posodobitev in kdo zlomil vaših pravil. Prosimo, preverite svoj forum in nam to v primeru vseh zadevah:)

hotslot
06-05-10, 18:00
Moja webmaster napake so se povečale krat 10. Smo ječmen, ki kotirajo na google smo sedaj še težave s crawl kazalo.

Imam plačati več kot $ 4000 dolarjev za vse, in to je nikoli ne zgodilo. VBSEO in VB.org kodirniki povedati svoje tega programa .. Kaj se dogaja tukaj nekdo odgovoren

vBET
06-05-10, 20:55
Kaj webmaster napake? Prosimo, navedite primere teh. Ne morem vam povedati, kaj se dogaja, če nimam dovolj informacij.

Prav tako upoštevajte, da nismo odgovorni za druge - denar, ki ga pišete o tem ni bil porabiti za vBET in omenjajo, da nimajo nič skupnega z iskanjem vaša rešitev.
Če je na vBET strani bomo z veseljem pomagal - najprej sama določi, in v tem trenutku ne vem, kaj pišete o tem. Prosimo, navedite primere vašega webmaster napak

hotslot
06-05-10, 21:25
Im ne more priložiti datoteko CSV neposredno iz google tukaj ..

To podrobno navaja, kaj je narobe. Če vam je všeč lahko dam You google webmaster orodja uporabnika info za prijavo itd

vBET
06-05-10, 23:26
OK - lahko PM me dostop do podatkov ali pošljete datoteko po e-pošti. Ampak mi ni treba vse napake, samo primeri - ki ga lahko tudi tukaj.

vBET
07-05-10, 15:20
Še vedno dobili ničesar od tebe ... Ali res imeli dejanski Webmaster Tools napake ali ne? Če je odgovor pritrdilen - prosimo, navedite tiste, tako da bomo lahko preverili, kaj se dogaja.

hotslot
07-05-10, 17:49
Jaz sem nazaj je žal,

email poslan z info prijavo.

vBET
07-05-10, 19:07
OK. Bil sem tam in kaj vam lahko povem, da ni nobene napake, ki je bil izdelan po vBET namestitvi določen na našem strežniku. Večina teh napak se je foung z roboti Google v času, ko ste zdrobljen. Htaccess datoteko na strežniku, kaj lahko sami preverite, po datumu.

Prosimo, upoštevajte, da Google vam datum, ko je bila napaka in vse tisto, kar vidite, je zgodovinski podatki - večina od teh je že delajo tisto, kar lahko enostavno preverite, samo s klikom na povezavo kaže Google. Biti bolj specifične:
- HTTP napake - vsi so samo zgodovina, povezave delajo
- V kazalo - tudi zgodovino, vse povezave delajo in datumi kažejo, da je bilo ugotovljeno, ko je bil crasched vašem forumu
- Ni sledi - tisti z vbet_lang notranjosti mora biti zgodovinski trenutek - je bil tisti, ki jih povzročajo vBET bug, ki je že popravljena. Če ste našli novo, kot je ta (to pomeni, da z datumom po posodobitvi) nam. Vidim, da še vedno je nekaj vprašanje s povezavami, ki imajo 20% notri - I bo poskrbel o tem danes / jutri.
- Ni mogoče najti - to so nekatera zdravila brez povezave, ki so razbita. To nima nič opraviti z vBET, to so le povezave z nekaterimi neumno številke v njej - če boste še vedno zaslužiti to lahko razmisli, če so te na voljo na vašem forumu. Tudi del teh je videti kot nekdo igra s konfiguracijo vBSEO na strežniku in je videti na dan, lahko rečem, da je zelo verjetno. Torej najverjetneje Google je plazil vašo spletno stran, ko si imel druge vBSEO konfiguracijo za vzorce povezave (da, zakaj so vse te / številka / številka-naslov povezav). Ne morem biti prepričan o tem, vendar sem prepričan, da nima nič opraviti z vBET - to ni prevedena povezav.
- Nedosegljiv - samo zgodovino, ko je bilo uničeno vaš forum (3DR maj povsod) - povezave delajo.

Ob predpostavki: po posodobitvi si napisal, da je število napak Webmaster Tools povečal 10-krat, vendar ne obstaja ena sama napaka z datumom po posodobitvi ...
Prav tako nekaj več kot 95% napak so zgodovina in povezave so tam delajo. Samo napake ne sledi v razdelku je povzročila bug vBET - večina ne bi več zgodilo. 1 vprašanje še vedno obstajajo, mi pa bomo poskrbeli o tem.

Prosimo, da se naučijo, kako uporabljati Webmaster Tools, in obdržati pozornost, kaj iščete na - nekaj resničnega ali samo zgodovina. To lahko varno vas veliko bitov Hart;) Samo jih je videti na napake datume, ki prikazuje čas na vašem forumu zdrobljen in kliknete povezavo za pregled dejanskega stanja, lahko potrdi, da je prava stvar ni več in je nastalo zaradi vašem forumu napačna konfiguracija (ki je že popravljen).

Prosimo, upoštevajte, da se bodo zgodovinske napake izginejo od časa do časa v vašem Webmaster Tools, in več dejansko se bo pojavilo, če se bo tako obstaja.

Ali imate kakšna vprašanja o dejanskem stanju? Ali potrebujete več pojasnilo? :)

hotslot
07-05-10, 22:23
1 vprašanje še vedno obstajajo, mi pa bomo poskrbeli o tem.

Hvala za veliko delo. Kdaj lahko pričakujemo, da se bo to storiti?

vBET
08-05-10, 03:14
To je že opravljeno.

To je povezava, ki ni deloval pred: http://www.hotslot.org/ga/tags/cleopatra 's% 20gold% 20slot.htm

Razlog je bil, da je bil po URL redirection vzeta iz "rediredted" parameter spremenila in ni sposobna za kaj se pričakuje do vBSEO. Prosimo, upoštevajte, da sem moral spremeniti način določanja dejansko povezavo po redirection - da je le 1 vrstica kode, a pomemben. Zdaj smo preprosto cut jezikovno kodo iz povezave namesto da preglasijo z vrednostjo iz "preusmerjeni" parameter.

Naredila sem teste na vašem forumu in se zdi dobro deluje zdaj. Še vedno prosim naredil nekaj preverjanja s prevedenimi povezav in monitor Webmaster Tools napak, za nekaj časa. V primeru vprašanja prosim, pišejo - z veseljem vam bomo pomagali.

Tudi če naši sprememb ne bo imel nepričakovano vedenje, se bo vključen v prihodnje za javnost - ampak za to moramo najprej preverite nima drugih strežnikov obnašajo enako, na tem področju.

hotslot
08-05-10, 18:55
Hvala Michal,

Ali imate priporočila o tem, kako lahko dobim nazaj moje spletne strani v iskalnikih? Tam še vedno tam, vendar izgubil ogromno vrednosti od izpada. Kaj vbseo strukturo povezav uporabljate?

Lep pozdrav

hotslot
08-05-10, 20:56
Še vedno prejema tone napak, ki še vedno veljajo vseeno.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

Vse vBET pretvorbe oddelka mediji so spet prihajajo slabe.

Tudi če so ti prihajajo iz?

hotslot.org/366023421

vBET
08-05-10, 22:02
Še vedno prejema tone napak, ki še vedno veljajo vseeno.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

Vse vBET pretvorbe oddelka mediji so spet prihajajo slabe.

Tudi če so ti prihajajo iz?

hotslot.org/366023421

Prva 2: to ni vBET napake - te povezave ne delujejo v originalni - ne more delovati v prevodu. Najdi kjer so na vašem forumu ustvarjen ponaredek povezave za medije in odstranitev teh.

Zadnji ki nima nič opraviti z vBET - ni jezikovno kodo. Prosimo, upoštevajte, da smo vBET podporo - prosim vprašajte nas samo o vBET povezane stvari. Seveda, če niste prepričani, - kar vprašaj;)

hotslot
09-05-10, 18:55
Warning: require_once (/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-once]: ni odprlo tok: No, kot datoteko ali imenik v / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed odpiranje potreben "/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php '(include_path ='.:/ usr/local/php5 / lib / php ') in / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55

Forum je spet zrušil.

vBET
09-05-10, 19:49
Nimate vse vBET datoteke, ki bi morala biti tudi v imeniku. Nekdo je črta in zlomil vašem forumu.

Prosimo, naložite na svoj FTP datotek iz vBET paketa. Tudi če niste odstranitev teh in ne vem, kdo je bil, potem bo pametno, da spremenite geslo na vaš FTP. Te datoteke ni čudežno izginila ... Če veste, kdo je bil - prav tako bi bilo pametno, da omeji svojo dostopa do ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1