PDA

View Full Version: kako vedeti vBET virsion

kasperandsky
03-05-10, 17:42
Hi
Imam dve vprašanji.
Kako vedeti, vBET Version, da je nameščena na mojem forumu?
od mojem mnenju, verjamem, da namestite Content "META ključne besede«? možnost v VBSEO je uporabna, če sem ga dal na tisto, kar se bo zgodilo? Res mi je všeč, da je to on.

vBET
03-05-10, 21:07
Boste našli vBET različica v Admin CP -> Plugins & Products -> Upravljanje Izdelki
Ključne besede opcija ni tako koristen, kot si misliš - najbolj bote pa ne upošteva ključne besede in uporabo prave vsebine. Zagotovo Google prezre ključne besede. To je zato, ker preveč pogosto ti nimajo nič skupnega z resnično vsebino strani. Če omogočite ključne besede, bodo potem ti ni preveden - vBSEO zamenjati bo preveden enega po svoje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1