PDA

View Full Version: Že storili Feature ročno jasno cache

tavenger5
17-02-10, 20:30
Jaz sem trenutno izvaja v vprašanjih prostora na disku. Bilo bi lepo, da imajo funkcijo, da počistite predpomnilnik na letenje, ne da bi morali skrbeti zmanjkuje prostora (ali nastavitev tty nižje v upa, da bo jasno)

V tem času obstaja način sem lahko ročno počistiti predpomnilnik? (Sem bil z uporabo izbrisati vse možnosti cache podatkov)

vBET
18-02-10, 23:43
Dodano na TODO seznamu, da bi ročno cache obračun.

V tem trenutku, če vam zmanjka prostora lahko:
- Nastavite nižjo Cache TTL
- Onemogoči cache za določene jezike

Zdaj, če želite ročno počistite predpomnilnik lahko to storite delno - nastavite Cache TTL do 1 (ne uporabljajte vrednost 0) in od Admin CP ročno sproži načrtovano nalogo "vB Enterprise Translator (Cache TTL)". Po tem lahko nastavite Cache TTL na prejšnjo vrednost, če hočeš.

vBET
09-08-10, 22:49
Končano. Bo treba vključiti v vBET 3.3.5 in 4.2.3 - cache čistejše bodo lahko za čiščenje cache za izbrane jezike in za izbrane predpomnilnika (cache baze podatkov, datoteke cache gost, ali stojnica).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1