PDA

View Full Version: Nakup vprašanja / namestitev

fernando
15-05-12, 16:07
Zdravo, jaz sem dokaj nov vBulletin in mods, in tako imam nekaj vprašanj.

Želel bi kupiti ta plugin/Dodaj-o, vendar želim poskrbite, da je še vedno trenutno podpira v celoti. A moj prijatelj kupili, to je za svojo spletno stran, vendar ni prejel aktivacijsko kodo, ki je potrebno za to delo. On tudi poskusil kontaktu podporo večkrat vendar ne prejme pomoč.

Rad bi nakup to, kot je to najboljši prevajalec, sem videl, vendar ne želim, da imajo težave namestitev. Bi nakup namestitev podporo z dodatkom, tako da lahko namestite za me s pravilno kodo, ki je potrebna za aktiviranje.

Lahko tudi vprašam, zakaj moj prijatelj lahko ne že koli podporo za njegovo aktivacijo vprašanje? On ne najdete svojo kodo in je emailed večkrat priti. On tudi poskušala narediti objav na ta forum, vendar njegov mest ne prikazujejo tukaj. Zelo Rada bi dobil ta plugin nameščen zelo kmalu na moj forum, tako da vaš odgovor je zelo cenjen.

Hvala vam.
Fernando

r.dziadusz
16-05-12, 21:58
Hi
Če ste nakup storitev za namestitev, bomo storiti celotno instalacijo namesto vas:)-, da nimate skrbeti instalacijo storitev.

O težavi prijatelj. Naredimo vse podpore samo z naš forum - in vsak novi uporabnik post morali umirila, tako da nisem videl njegov post samo, ko je napisal. Smo odgovor vsak post čim prej.

Tukaj je nit, kjer podobnih situacijah je happend, (morda je vaš prijatelj post) kliknite (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2950-purchased-but-no-license-key-no-help-vbet-very-unhappy.html) - kot je lahko, da se bomo poskušali pomagati, vendar ni odgovora od uporabnik:)

Alex69
04-03-14, 16:17
Hi, kako dolgo bo trajalo za vi umestiti ter activate zmnožek? mi traja samo 5 jezik, angleški, francoski, nemški, španski in portugalski, pri drugih jezikih, ne zanima v tem trenutku.Tudi vas prosim, če bi si prost API activation, ker ne vemo, kako v activate ta zmnožek.

vBET
11-03-14, 09:49
Želel bi kupiti ta plugin/Dodaj-o, vendar želim poskrbite, da je še vedno trenutno podpira v celoti. A moj prijatelj kupili, to je za svojo spletno stran, vendar ni prejel aktivacijsko kodo, ki je potrebno za to delo. On tudi poskusil kontaktu podporo večkrat vendar ne prejme pomoč.

Zgodbo si napisal je PONAREDEK. In to je enostavno prepoznati za nas, da je bil goljufal, ker activation zbornik (dati dovoljenje zbornik) je na voljo za vsako stranko na stran za prenos blizu travnato gričevje člen. Tudi vaš prijatelj moral videti, če je downloaded izdelka.
Tudi ni res, da kdo od vaše stranke nikoli nisem dobil pomoč. Smo vedno odgovor na prispevke na tem forumu in vam lahko preverite sami le s tekoč nit nit.

Tako za pojasnitev - podpiramo VBET in imate ta forum, da vas podpirajo.

vBET
11-03-14, 10:08
Hi, kako dolgo bo trajalo za vi umestiti ter activate zmnožek? mi traja samo 5 jezik, angleški, francoski, nemški, španski in portugalski, pri drugih jezikih, ne zanima v tem trenutku.Tudi vas prosim, če bi si prost API activation, ker ne vemo, kako v activate ta zmnožek.

Namestitev je trivialna - samo upload datotek na strežnik in product.xml z Admin CP. Še vedno boste morali konfigurirati vBET. Potrebne možnosti so opisane v datoteki readme.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1