PDA

View Full Version: Rešeno Bela stran za prijavo.

Taurus
13-10-10, 12:10
Ko je država, ki ni njegov privzeti jezik in ob prijavi, je preusmerjen na svojo stran profila edit, kjer bi moral določiti svojega jezika, so dobili belo stran.

Kako rešiti to prosim?

CreativX (http://creativx.net/forums/profile.php?do=editprofile)

To je stran, kot dobi član preusmerjeni, ki je bele barve.

kamilkurczak
13-10-10, 12:27
Jaz sem vaš član in nisem je njegov privzeti jezik. Po prijavi sem preusmerjen na moj profil urejati stran, kjer naj uredim svoj jezik, vendar imam normalno stran, dober prevod itd
Kaj naj naredim?

Taurus
13-10-10, 12:30
No, ne vem, zakaj ne boste dobili, da je bela stran potem. Imel sem veliko pritožb glede tega, in sem celo poskušal sam z uporabniškim imenom Koder, in nato tudi dobila belo stran.

kamilkurczak
13-10-10, 12:44
hmmm sem se potrudil za opero, Firefox in IE in še vedno ni imela prazno stran. Če želite, lahko pošljem screenshoot za vas.
1. zato poskusite, da počistite piškotke
2. daj mi več informacij, kako to reprodukcijo.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1