Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Nie je nič iné ako preklady z angličtiny?

Nováčik
    Dátum registrácie
    06. 2010

Default Nie je nič iné ako preklady z angličtiny?

Pracuje skvele prekladať z angličtiny do niečo iné ... Avšak, ak sa orientovať na / forum / es /********** a potom po v španielčine, ale neprevádza miesto späť do angličtiny (alebo iného jazyka).

Nastavil som:

Zobraziť pôvodný text užívateľa: Pridal Javascript

a tiež sa snažil ďalšie možnosti, ale nikto Zdá sa, že prácu. Som si istý, že je niečo hlúpeho, čo robím ....

Tiež nevidím prekladal adresy URL, ale som v poriadku, že sa pre túto chvíľu. (Pomocou vBSEO)

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

Po prvé (o svoje druhé vydanie) - odkazy, ktoré boli preložené, je potrebné zmeniť dva súbory:
    1. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_createurl.php
    2. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_url.php
    celý návod máte v Do-Not-upload zložky (readme) - Časť vBSEO integrácie (integrácia s ďalšími mody)

Teraz o hlavným problémom (preklad): Prejsť na-> admincp-> vBET-> Google
    Navrhujem nastavenie Keď dôvera Google dôveru zaslúži v jazyku Google detekcie
    Môžete nastaviť úroveň spoľahlivosti - Navrhujem nastavení 0,1 (10%), pri detekcii jazyka Google Confidence
    V predvolenom nastavení, ak je 0,1 - takže ak Google je aspoň 10% istí, správy jazyku potom vBET bude znamenať novú správu lang BBCode automaticky. Ak sa Google nebude určite dosť - správa zostáva, ako to je a admin môže aktualizovať ručne, ak je to nutné.

požadovaný, Budete musieť ručne upraviť existujúcu príspevky. Musíte dať súčasný text v tagu [lang].
    Všetko je popísané tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Naposledy upravil kamilkurczak; 04-06-10 v 22:30.

Nováčik
    Dátum registrácie
    06. 2010

Preklad problém: som si to, ak chcem miesto v španielčine, môžem byť na akomkoľvek jazyku, vrátane štandardnej, ale musí dať [lang = es] BBCode okolo po tej, že? A potom systém automaticky prekladať do akéhokoľvek jazyka (kedysi som pridať lang BBcode)?

ETA: vynechal jeden krok na pokyny vBSEO ... to všetko funguje teraz .. ĎAKUJEM ******

Jedna malá vec a som premýšľal, či to je v poriadku .. Ak sa pozrieme závitom .. Názov je:

Realmente bueno nueva característica .

URL obsahuje znak s diakritikou aj ... Je v poriadku, že v Google atď?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/
    Naposledy upravil widotcom; 05-06-10 v 00:12.

Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

to nie je v poriadku (caracter% C3% ADstica)

Plea sa uistite, že ste vykonali všetky potrebné konfigurácie vBulletin (a vBSEO ak máte) popísané v readme.html v inštalačnom balíku. Ak tomu tak nie je potom môžete mať problémy s niektorými jazykmi znaky.

prekladať problém: ak nastavíte "Trust Google, keď výsledok je hoden dôvery" nové pracovné miesta budú automaticky umiestni do lang BBCode, ale musíte zabaliť staré príspevky v tomto tagu.
    Ak píšete do fóra rodnom jazyku tohto textu nebudú balené v tagu.
    Naposledy upravil kamilkurczak; 07-06-10 v 15:34.

Dátum registrácie
    05. 2010

To je mi ľúto ..

To nie je problém. Skúste skontrolovať odkaz na iný prehliadač (Opera, Firefox),
    by mali byť preložené správne.
    Jedná sa o problém prehliadača. Google prechádza odkaz správne (písmeno).

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •