Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 3 z 3 FirstPrvé 123
Výsledky 21 na 24 z 24

Závit: biela stránka pri preklade RSS

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Snake View Post
    Ok, ale stále 500 chýb, Google topánok nebude chcieť 500 Chyba hlavičky!

Tiež odkazy sú v tomto formáte.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28848 & goto = newpost

Nemala by byť seo'd URL?
    Asi 500 header - v tejto chvíli nemám potuchy, prečo validátor tvrdí, asi 500 chýb - rovnaké URL v prehliadači, poskytuje dostatočnú obsah. Tiež sa zdá, len na niektoré preklady v iných nie. Možno je to niečo s cache - budeme sa k nemu po uplynutí vyrovnávacej pamäte a skontrolujte, či to je nejaká existujúci problém alebo len cache histórii.

O spojenie - Áno, tie by mali byť seo'd URL. Prosím, povedať, čo je vaše hodnota pre "adresár Forum" nastavenia.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Musí byť vyrovnávacej pamäte problém, všetky nové prekladal RSS kanály sú teraz 100% v poriadku, ďakujem.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

OK, takže problém je kŕmia preložená do tejto opravy ešte chyby a nesprávne bez SEO URL.

Ako môžem zmazať staré kanály vyrovnávacej pamäte, takže nové krmivo s opravami chýb môže fungovať.

Vďaka.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

To by malo byť vykonávané automaticky - RSS vyrovnávacej pamäte sa meria v minútach, a to v dňoch ... Neviem však / kde vBulletin umožňuje jasné RSS vyrovnávacej pamäte ručne. Yoou môžete skúsiť nastaviť na nízku hodnotu (napr. 1 minúta), keď robia testy, a potom sa vrátiť k predchádzajúcej.

Ako som písal by nemalo byť cache tak dlho. Uistite sa, že hľadáte na aktuálne kanálový výstup nie je uložený na vašej strane (ako v cache prehliadača). Prosím, dajte mi URL na RSS, ktorý stále nie je v poriadku - ja sa pozrieť na mojej strane. Ak to bude potrebné, budeme hľadať chyby, ale najprv nechať skontrolovať to skutočne existuje.

Tiež prosím pošlite nám svoje 2 prvé pravidlá pre vBET a uistite sa, že ste nastavili vaše fórum adresár / Fórum v vBET konfigurácie.

| 3 z 3 FirstPrvé 123

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •