Nie - vBET nie je automaticky generovať 52 prekladov pre každú správu. To je zakázané TOS Google. vBET prekladá na vyžiadanie a samozrejmosťou je použitie vyrovnávacej pamäte, ak sú výsledky už vo vyrovnávacej pamäti.
vBET preloží všetok obsah - starý a novú, pretože preklad je na požiadanie. Cítite, že sa niektoré stránky sa už preložený, pretože prvý preklad trvá dlhšiu dobu (pretože musíme počkať na výsledky Google), potom, čo že to je oveľa rýchlejšie. Nemusíte nútiť osviežujúci akéhokoľvek obsahu - preložené stránky majú rôzne URL.
OK, už tomu rozumiem. Myslím, že som bol zmätený popis, ktorý sa zobrazí na domovskej stránke vBET, keď hovorí: "vBET okamžite je vaše fóra majú 52 krát viac obsahu v 52 jazykoch! To znamená, že 52 krát viac adries URL do tém, ktoré sa teraz navštívi užívatelia, ktorí hľadajú obsah v ich rodnom jazyku. "
Prosím, viem, že som veľmi spokojný s výsledkom som už videl z vBET. Avšak, opis toho, ako funguje vBET znamená, že ak niekto, napríklad v Španielsku, zadá vyhľadávací dotaz Google v španielčine za niečo, ktorá bola zadaná v angličtine na svojich stránkach, že nebudú môcť nájsť? Opäť si myslím, že vBET je revolučný a skvelým príkladom dobrej programovacie praxe. Len potrebujem mať istotu, že chápem, ako to funguje úplne. Len mi na existujúci zdroj, ak ste už vysvetlil. Ďakujem vám!
![]()
Google a ďalšie roboty sú plazenie práve preložený stránky a indexov v príslušných jazykoch. Takže ak niekto zo Španielska bude klásť na otázku Google v španielčine potom môže nájsť preložený obsah
Ak máte akékoľvek ďalšie otázky - len prosím opýtať![]()
Nemá okuliare Free Translator to isté?
Nie Google Free Translator vám nedá 52 krát viac URL, ktoré sú indexované a prináša ďalšiu prevádzku. Google sa neprekladá adresy URL. Google nedovolí užívateľom písať správy v rôznych jazykoch. Google len prekladá. vBET podporuje viacjazyčnej spoločnosti a zaisťuje lepšie SEO.
Súhlasím, budem kupovať veľmi skoro.
Avšak som mal kamaráta Nedávno kúpiť tento "4 dni" a má ešte vidieť nejaké indexovaných stránok pre rôzne jazyky aj na rôznych motorov Google krajine vyhľadávanie.
Naposledy upravil hotslot; 18-04-10 v 02:37.
Ty vole, to zvyčajne trvá týždne, ak nie mesiacov. Jeho všeobecne známe, ľudí, ktorí sú do optimalizácia pre vyhľadávače.
Aj ja osobne by som sa ani odporúčame stiahnuť, ak ste vBSEO rovnako. vBSEO robí URL priateľské pre vyhľadávače .... a vBet je vaše forum čitateľný vo všetkých jazykoch, a tiež indexy v mnohých viac vyhľadávačov z celej krajiny.
Akonáhle sa vyhľadávač rozpozná obsah vašich stránok, sú prijateľné pre vyhľadávače (jazyk), budú to je ďalej