Не - vBET не аўтаматычна генераваць 52 перакладаў для кожнага паведамлення. Гэта забаронена TOS Google. vBET перакладаецца на попыт і, вядома, з'яўляецца выкарыстанне кэша, калі вынікі ўжо ў кэш.
vBET будзе перакладаць усё змесціва - старыя аб'явы новага, таму што пераклад на попыт. Вы можаце адчуваць сябе робіць некаторыя старонкі ўжо перакладзены, таму што першы пераклад займае больш часу (таму што мы павінны чакаць вынікаў Google) пасля таго, што гэта нашмат хутчэй. Вам не трэба, каб прымусіць асвяжальны любога зместу - пераклад старонкі маюць розныя URL-адрасы.
Добра, зараз я разумею. Думаю, я быў зьбянтэжаны апісанне, якое з'яўляецца на галоўнай старонцы vBET, калі ён кажа: "vBET імгненна робіць ваш форум 52 разоў больш ўтрымання, на 52 мовах! Гэта азначае, што 52 разоў больш адрасоў на тэму, якая цяпер будзе наведаў карыстальнікаў, якія ажыццяўляюць пошук кантэнту на іх родных мовах ".
Калі ласка, ведайце, што я вельмі задаволены вынікамі я ўжо бачым з vBET. Тым не менш, апісанне таго, як працуе vBET азначае, што калі хто-то, напрыклад, Іспаніі, уводзіць запыт, Google пошук у іспанскай за тое, што было ўведзена на англійскай мове на маім сайце яны не змогуць яго знайсці? Зноў жа, я думаю, vBET з'яўляецца рэвалюцыйным і выдатны прыклад добрай практыкі праграмавання. Мне проста трэба быць упэўненым, што я разумею, як яна цалкам функцыянуе. Проста мне кропку на існуючы рэсурс, калі вы ўжо патлумачылі. Дзякуй!
![]()
Google і іншыя робаты поўзаюць прама цяпер вашыя перакладзеныя старонкі і індэксаў на адпаведных мовах. Так што калі хто-небудзь з Іспаніі будзе пакласці ў Google запыт на іспанскай мове, то ён можа знайсці свой пераклад зместу
Калі ў вас ёсць якія-небудзь пытанні - калі ласка, проста спытаеце![]()
Ня Googles свабодны перакладчык зрабіць тое ж самае?
Колькасць свабодных перакладчык Google не дасць вам 52 разоў больш URL, якія індэксуюцца і прыносіць вам дадатковы трафік. Google не будзе перакладаць вашыя URL. Google не дазволіць вашым карыстальнікам пісаць паведамленні на розных мовах. Google толькі перакладае. vBET падтрымлівае шматмоўныя грамадства і дае вам лепшы SEO.
Я згодны, я буду купляць у бліжэйшы час.
Аднак мяне быў сябар, зусім нядаўна купіць "4 дні таму", і ён да гэтага часу не бачаць праіндэксаваных старонак на розных мовах, нават на розных рухавікоў Google у пошуках краіны.
Апошні раз рэдагавалася hotslot; 18-04-10 у 02:37.
Чувак, гэта звычайна займае тыдня, калі не месяцаў. Яго агульныя веды людзей, якія ў пошукавай аптымізацыі.
Акрамя таго, я асабіста нават не рэкамендуецца запампоўваць, калі ў вас ёсць vbSEO таксама. vbSEO робіць пошукавая сістэма URL дружалюбныя .... і vBet робіць ваш форум чытаецца на ўсіх мовах і таксама індэксуе іх у многіх іншых пошукавых сістэм па ўсёй краіне.
Пасля пошукавай прызнае ўтрыманне вашых старонак прымальныя для сваіх пошукавых сістэм (мова), яны будуць прымаць іх сюды