Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 2 FirstPrvé 12
Výsledky 11 na 17 z 17

Závit: Troubl s vbseo integrácia - HELP

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2011

. Som potešený, podporu tu.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ahoj nemôžem nie patriacim vaše fórum s údajmi, ktoré ste mi dal Skontrolujte priečinok Doručená pošta

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2011

Ahoj, som skontrolovať prihlasovacie pred odoslaním. Zkoušel jsem to znova a funguje to pre mňa. Poslal som vám alternatívny server IP v prípade vydania DNS.

vďaka.

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2011

Thaks na r.dziadusz, môj problém bol vyriešený. Vaša pomoc je veľmi oceňované .

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

radi vám pomôže, ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím požiadať o akejkoľvek inej otázky, prosím otvoriť nové vlákno

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2011

Je nám ľúto, ale stále zdá sa, že otázka. Môj celú stránku prekladá teraz, ale nezdá sa, že jednotlivé preklady pracovať z nejakého dôvodu. Viete, čo je problém? Pretože preklad stránka funguje, myslím, že google API alebo microsoft API pracuje, ale nevím, prečo nie je prekladom jednotlivých textu.

Vďaka za odpoveď.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov)
    Dátum registrácie
    10. 2009

Prosím otvoriť nové vlákno pre novú tému - tiež prosím poskytnúť viac informácií (presný URL na stránku, kde problém existuje, citát z textu, ktorý nie je preložený).

Krátko - prosím všimnite si, že nemáte uhádnuť, robí preklad API pracuje, ste môžete skontrolovať Admin CP - > vBET - > preklad poskytovateľov dostupnosť. Dôvod, prečo nie je pracovným jednotlivých preklad možno že skutočne poskytovateľov nie sú k dispozícii, takže máš, čo máte v cache a niektoré časti (tie neprekladajú) sú nové na stránke (nové odpovede, upravený miest). Ak potrebujete viac prosím otvoriť nové vlákno pre túto novú problematiku.

| 2 z 2 FirstPrvé 12

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •