. Som potešený, podporu tu.
. Som potešený, podporu tu.
Ahoj nemôžem nie patriacim vaše fórum s údajmi, ktoré ste mi dal Skontrolujte priečinok Doručená pošta
Ahoj, som skontrolovať prihlasovacie pred odoslaním. Zkoušel jsem to znova a funguje to pre mňa. Poslal som vám alternatívny server IP v prípade vydania DNS.
vďaka.
Thaks na r.dziadusz, môj problém bol vyriešený. Vaša pomoc je veľmi oceňované.
radi vám pomôže, ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím požiadať o akejkoľvek inej otázky, prosím otvoriť nové vlákno
Je nám ľúto, ale stále zdá sa, že otázka. Môj celú stránku prekladá teraz, ale nezdá sa, že jednotlivé preklady pracovať z nejakého dôvodu. Viete, čo je problém? Pretože preklad stránka funguje, myslím, že google API alebo microsoft API pracuje, ale nevím, prečo nie je prekladom jednotlivých textu.
Vďaka za odpoveď.
Prosím otvoriť nové vlákno pre novú tému - tiež prosím poskytnúť viac informácií (presný URL na stránku, kde problém existuje, citát z textu, ktorý nie je preložený).
Krátko - prosím všimnite si, že nemáte uhádnuť, robí preklad API pracuje, ste môžete skontrolovať Admin CP - > vBET - > preklad poskytovateľov dostupnosť. Dôvod, prečo nie je pracovným jednotlivých preklad možno že skutočne poskytovateľov nie sú k dispozícii, takže máš, čo máte v cache a niektoré časti (tie neprekladajú) sú nové na stránke (nové odpovede, upravený miest). Ak potrebujete viac prosím otvoriť nové vlákno pre túto novú problematiku.