Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 20

Závit: Disabaling jazyk. Htaccess

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Disabaling jazyk. Htaccess

Dobrý deň, podľa môjho. Htaccess v rámci fóra zložky a mimo som vbet prepísať pravidlá začiatku, ktorá vyzerá takto
    RewriteRule ^ / (af |? SQ | AR | BE | BG | CA | zh-CN | HR | cs | da | NL | en | et | TL | FI | FR **********.. .
    Môj jazyk je forum inglsh tak by som mal byť odstránenie "en", takže to vyzerá takto?
    RewriteRule ^ / (af |? SQ | AR | BE | BG | CA | zh-CN | HR | cs | da | NL | et | TL | FI | FR **********.
    Ak sa aj odstrániť "en" a môžem zobraziť mojej stránke fóra alebo index stránky mimo fórum v inom jazyku say / pt / sa / en / flag práce sa mi pozerať sa na fórum, na predvolený jazyk?

S pozdravom,
    Simon

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

Váš hlavný kód jazyka by mal zostať v. Htaccess, samozrejme anglické vlajky budú fungovať bez tohto kódu. Htaccess.

Prečo chcete zmazať tento kód. Htaccess?

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Nechcem nutne chcete odstrániť, bol som kontrolu množstva otázok, ktoré som pri mojej forum zaťažení (23!) A všimol si, že pomocou jazyka tabuľky I. .... En / short ********** en / stredná .. atd, keď v skutočnosti to by nemalo byť cache akéhokoľvek jazyka tabuľky pre mňa ako môj fórum jazykom je angličtina, je môj prehliadač nastavená angličtina a Môj diskusnom fóre jazyk nastavená angličtina, tak som myslel, že mám niečo zle.

Snažím sa znížiť zaťaženie servera a moje otázky.

S pozdravom,
    Simon

Dátum registrácie
    05. 2010

Môžete vypnúť vyrovnávací systém pre niektoré jazyky (napr. angličtina), použitie tejto možnosti:
    admincp-> vBET Cache-> Database Cache-> Hostia Cache informácií

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Ok, vďaka , Som implementoval aj toto http://www.vbenterprisetranslator.co...-new-post.html ako Pridal Michal

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Kamil, som vypol en v databáze cache a hostí vyrovnávacej potom bežal čistenie vyrovnávacej pamäte (čo som nikdy neurobil), a má všetky tieto chyby?
    Čistenie Database Cache
    Objasnené tabuľky: EN
    HOTOVO. Čistiť: 3 tabuľky v 1 sekundy (3 vyrovnávacej pamäte tabuľky za jednotlivé jazyky)

Čistenie súborov Hosť Cache

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

********************... Includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Upozornenie: unlink ([cesta] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink]: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
    Vymazané súbory: EN
    HOTOVO. Odstránené: 199 obrázkov za 2 sekundy

Čistiť 1 Jazyk (y)
    Čistenie skončil
    To nie sú všetky chyby, nemohol som po nich tu znakov to nedovolí a ja som nemohol ani nahrať jednoduchý textový súbor, pretože upevňovací systém nefunguje.

Dátum registrácie
    05. 2010

ok,

Skontrolujte prosím chmod na súbory vo vnútri vbet_guestcache Zložka
    Skontrolujte chmod na vbet_guestcache / en / zložky (napríklad 777)

Po druhé, pozrite sa (a vložte tu) vbet_guestcache lokalizáciu na serveri. Skontrolujte prosím, že vo vnútri vbet_guestcache / en / súbory stále existujú, alebo nie (a skontrolovať chmod súborov vnútorné - by mala byť 777)

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Všetky súbory boli v vbet_guestcache chmod 755, ale teraz 777, je súbor umiestnený tu / public_html / forumz / vbet_guestcache a / public_html / forumz / vbet_guestcache / EN je prázdny, ale to by bolo, keď som vykonal čistú vyrovnávacej pamäte, ako je uvedené vyššie.

Títo sú teraz správne?

EDIT: Na kontrolu ďalšie vbet_guestcache súborov (potrebné), som zistil, že všetko, čo v tejto zložke je chmod 644

Dátum registrácie
    05. 2010

Musíte sa na chmod 777 pre všetky zložky a podzložky vyrovnávacej pamäte vo vnútri (použitie 'chmod 777-R vbet_guestcache ").

a otestovať znovu.

Za druhé - máme: Žiadny takýto súbor alebo adresár, Tak som sa skontrolovať cestu k adresáru

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Všetky vbet_guestcache a podpriečinkov teraz 777 pm ja si prístupové údaje, takže si môžete prezrieť

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •