Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 3 123 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 25

Závit: Auto si stránky Google vs obsahová pravidlá

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default Auto si stránky Google vs obsahová pravidlá

---
    SPRÁVCA Poznámka: Tento príspevok obsahuje nesprávne informácie o Google vyhlásenie na automaticky preloženú obsah. Vyhlásenie nie platí aj pre vBET. Nájdete tu podrobné informácie: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Bohužiaľ som bol na dovolenke, kedy bola správa vytvorená a veľa zlé informácie boli obsiahnuté v tomto vlákne - to je dôvod, prečo je tu zahrnutá korekcie.
    ---

Ahoj

Len som chcel, aby si vedel, že Matt Cutts povedal, že auto prekladanie stránok patrí do jeho "auto generovaný obsah", pokynov, ktoré budú potrestaní, pretože aktualizácia Google Panda.

Tak len ako varovanie budete chcieť znovu pridaní všetkých strán prekladu do súboru Sitemap.

V skutočnosti by ste mohli chcieť, aby zvážila blokovať Google zo zoznamu jazykov, prekladal auto vôbec cez robots.txt.

Tu je video: YouTube - Ako by som mal zvládnuť lokalizovaným obsahom?

S pozdravom

Kosmik
    Naposledy upravil vBET; 07-04-11 v 14:54.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Oops ... Zdá sa jasné, že Google nemá rád, čo sa potom Vbet. Prečo Google ešte index auto-preložených strán aj keď? Nemá zmysel.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Vzhľadom k tomu, keď navštívi stránky, nevie, že sa auto preložené.
    Sú uložené v databáze a nie sú napojené ich API pre ich crawler.

To je úplne v pohode, čo vBET však nie je v tom zmysle, väčšina ľudí sa snaží používať.

Jedná sa o preklad funkcie, ktorá pomáha ľuďom hovorí rôznymi jazykmi, k pochopeniu obsahu.
    Avšak to nie je spôsob, ako znásobiť svoj obsah stránky.
    Ak používate to tak Google bude vidieť, ako nízka kvalita "auto generovaný obsah", a potrestať vaše webové stránky na to skôr alebo neskôr.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Vďaka.

Kamil,

Môžem len potvrdiť, prosím, že ak chcem, aby Vbet beží na moje forum, ale nechcem vidieť, Google automaticky preložený stránky, ktoré potrebujem len urobiť nasledovné:

1. Enter 'Disallow: / forum / xx /"Do robots.txt, kde xx označuje cudzí jazyk (y) v prevádzke na mojej forum

2. Obrátiť kroky v tomto príspevku pre integráciu Mapa: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-vytvorenie a znova odoslať súbor Sitemap.
    Naposledy upravil norku; 31-03-11 v 10:42.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Áno. Ak máte zakázať stránok pre Google roboty - budete mať svoje stránky nie sú indexované Google.
    Samozrejme, ak ste zvrátiť všetky zmeny z Sitemap - rovnaké - stránky nie sú indexované.

Samozrejme už ste indexovaných stránok Google, budete musieť znova načítať nový súbor Sitemap.
    Pridal Michał Podbielski:
    Nemáte zablokovať preložený obsah, pozri:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Naposledy upravil vBET; 07-04-11 v 14:49.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Ďakujeme, že ste Kamil. Myslím, že je to naozaj škoda, že Google nemá rád obsah vytvorený týmto spôsobom. Myslím, že by mal urobiť výnimku, pretože je pre diskusné fóra Vbet je fantastický nápad, a to aj za tú krátku dobu som si to plne funkčné som videl zlepšenie v mojich štatistikách. Všetko nie je stratené, aj keď samozrejme preto, že veľmi šikovný časť Vbet - že cudzieho jazyka reproduktory môžu podieľať na fóre vo svojom vlastnom jazyku - je samozrejme stále existuje.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Riadenie ľudských zdrojov, je Google nakoniec bude len kvapka tých preložených strán? Ak sa tak stane Zaujímalo by ma, či bude mať vplyv na poradie rodný jazyk stránok?

Člen
    Dátum registrácie
    September 2010

Quote Pôvodne odoslal tavenger5 View Post
    Riadenie ľudských zdrojov, je Google nakoniec bude len kvapka tých preložených strán? Ak sa tak stane Zaujímalo by ma, či bude mať vplyv na poradie rodný jazyk stránok?
    Google sa zrejme odstránené VBET stránky teraz: pozri diskusie na mojom blogu.

Ja osobne si nemyslím, že tieto stránky sú spam, majú legitímny účel ...
    Stratené v preklade: Google Algo aktualizácia 06.4.2010 | SEO blog z SEOforums.org

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal StarBuG View Post
    Ahoj

Len som chcel, aby si vedel, že Matt Cutts povedal, že auto prekladanie stránok patrí do jeho "auto generovaný obsah", pokynov, ktoré budú potrestaní, pretože aktualizácia Google Panda.

...

Tu je video: YouTube - Ako by som mal zvládnuť lokalizovaným obsahom?

To je NIE JE pravda. Prosím, pozrite sa na video ešte raz. Povedal, že CAN sa vzťahujú na auto vytvorený obsah smernice, a potom je rozprávanie o zlý dojem, keď strana je úplne nečitateľný pre človeka. Takže naozaj Google Roboti nie sú schopní posúdiť týchto stránok je auto generovaný obsah, a to by mohlo byť vykonané len ľudské a len vtedy, ak preklad nie je ani týždeň, ale úplne zrútil, pretože mať preložených strán sám o sebe je veľmi dobré, čo je popísané vo filme kontextu, ako by mal vyzerať URL potom.

Tiež chcem upokojiť všetkých našich užívateľov, že to, čo hovorí Matt Cutts o automatické preklady, ktoré môžu padá Google auto vytvorený obsah smernice je NEUPLATŇUJE na vBET. To je, pretože:
    1. Matt jasne hovorí, že hovorí o jednoduchý preklad celého obsahu a nie vBET preloží celý obsah - šetrí používateľské mená a ďalších oblastiach, pokiaľ nie sú označené ako na preklady vBET.
    2. vBET nejde o automatický preklad, ale o podpore multi-kultúrne komunity, kde si každý môže písať svoj vlastný jazyk, v rovnakom vlákno. Takže opäť to nie je len prostý preklad celej stránky, a to nie je o automatický preklad, ale o multi-kultúrnej komunity.
    3. Preklady sú od seba sám Google, ktorý má veľmi dobrej kvalite a ako Matt jasne povedal, tieto preklady môžu byť považované za auto generovaný obsah, len ak sú naozaj nie je čitateľné.

Takže dúfame, že naši užívatelia cítia lepšie Aby sa zabránilo zlé pocity a strašiť tých, ktorí nečítajú celé tému len hlavičky budem Zmeniť názov tejto témy. S plným rešpektom k autorovi - robíme to len aby nedošlo k nedorozumeniu, pretože téma predpokladá, že niečo veľmi zlé, ktorá veríme, že to nie je pravda. Dúfam, že to je v poriadku pre autora

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal norku View Post
    Vďaka.

Kamil,

Môžem len potvrdiť, prosím, že ak chcem, aby Vbet beží na moje forum, ale nechcem vidieť, Google automaticky preložený stránky, ktoré potrebujem len urobiť nasledovné:

1. Enter 'Disallow: / forum / xx /"Do robots.txt, kde xx označuje cudzí jazyk (y) v prevádzke na mojej forum

2. Obrátiť kroky v tomto príspevku pre integráciu Mapa: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-vytvorenie a znova odoslať súbor Sitemap.
    Vy nemusíte blokovať preložených obsah! Pozri film znovu - to je celý film o tom, ako názov URL, keď máte preložený obsah, tak s preložený obsah je úplne v poriadku na Google!

Poznámka o automatický preklad obsahu sa NEVZŤAHUJÚ na vBET a tiež Kosmik písať falošné informácie, ktoré je považované za obsah opakovanie toho, čo nie je pravda (to môže byť, nie "je", a toto môže sa nevzťahujú na vBET) - pozri môj predchádzajúci príspevok.

| 1 z 3 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •