Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 9 od 9

Thread: Ohhh ni. VB 4.0.5 namestiti Gone Bad

Noob

Default Ohhh ni. VB 4.0.5 namestiti Gone Bad

Živjo, Namestil sem vBET in sledi navodilom kot najboljši sem lahko. Nekateri so težko razumeti. Sem uredil functions_vbseo_createurl.php in functions_vbseo_url.php
    Ta stran najboljši sem lahko z navodili. In zdaj moja spletna stran je prazna bela stran. Pogledal sem na vašem območju FAQ za 2 uri zvečer. Moja stran je v mapi glavnega mesta.
    Na primer: mainsite / forum
    Zato sem vstavil moj forum URL toda moje mesto je prazna bela stran. Vsaka pomoč dobrodošla. Moje celotno spletno stran je dol ...

Hvala
    Kupil sem polno različico

Michał Podbielski (vBET osebja)

Če imate prazno stran, morate preveriti, ali imate ustrezno libriaries nameščen. Moraš biti nameščen CURL in iconv.
    Glej za podrobnosti:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

Prosim za maintime samo določene vBulledin dissabled in pripombe vBET. Htaccess pravila, tako da vaš forum bo delovala. Prav tako nam pošljite vaše dejanske celotne vsebine datoteke htaccess -. Mi pa bomo preverili vaše pravila. Še najbolj verjetno - ste jo pravkar nimajo ustrezne libriaries.

http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Noob

Živjo, hvala za nasvete! Nisem google pregled in rezultati so>
    Začetek Prevod
    Rezultat testa: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test napaka:

Torej, vse je dobro tam. Jaz se lahko obrnejo na admin stran cPanel

CURL in iconv je nameščen! Še vedno sem zmeden

Noob

Ugotovil sem, da sem nadomestijo kode v functions_vbseo_url.php in sem morala dodane kode pred njim. Zato sem se, da je določen. A mesto še vedno ne deluje. To je prazen. Kaj na primer datoteka v mapi ne upload? Ne vidim, na primer. Htaccess datoteko.
    Nazadnje urejal El Caballo; 21-09-10 pri 14:20.

Noob

Jaz lahko zdaj videli moj sit in so jo onemogočen. Vem, da ni 24 / 7 podporo. Toda, ali so ti ljudje samo odgovor za eno uro na dan? Za 90 $ dodati na, navodila so ok. Ampak, težko težko težko razumeti

Hi. Videl sem vaše prejšnje sporočil in vam opisano naslednjih korakih vam fallowed - vaš opis mi je povedal, da ste še vedno v teku. Žal mi je - nisem našel, da vam prosijo za več pomoči.

Najprej - imaš zdaj onemogočen vBET, komentiral vBET htaccess datoteke in odstrani kodo vBET integracijo iz vBSEO.?
    Če je odgovor pritrdilen in vaš forum še vedno strmoglavilo, potem je ne vBET napake. To ne more biti kriv, če vBET vBET ne deluje.
    V takem primeru se prepričajte, da ste delajo na izvirnih datotek vBSEO spet (to je kopija tiste 2 ponovno spremenile od paketa vBSEO).

Torej, to je prvi korak - da vaš forum na voljo.

jezik? type - to ne zahteva nobene spremembe htaccess.. Premik na naslednji korak šele, ko prevodi delajo.

Naslednja -. Spremembo povezave SEO in urejanje htaccess datoteko. Primer pravila so vključena v paket vBET, vendar vas prosimo, pozorno preberite opis pod povezavo v možnostih vBET - si je treba spremeniti pravila, če je vaš forum uporablja imenik v URL. Premik na naslednji korak šele, ko prevodi delajo.

Integracija vBET z vBSEO v skladu z navodili integracijo v readme.html datoteki.

Prosimo, da se korak za korakom. Začnite z onesposobiti vBET popolnoma. Povejte, ki vas naredi korak problem in kaj ta problem gre.
    Nazadnje urejal vBET; 21-09-10 pri 22:43.

Noob

Pozdravljeni, sem odstranil vso stvar in odstrani kodo vBET integracijo iz vBSEO. Jaz PM'ed o tebi jo namesti, jaz samo nimajo časa za testiranje različnih nastavitev na tem. Samo potrebujejo delovno vBET. Ali lahko nekdo, pošljite mi ali PM me, kaj moram dati, da vas fantje, da boste lahko namestite?

Thanks
    Žal mi je za razliko čas.

Že pošljite na PM. Zato, ker ste kupili namestitev storitev, mi pa bomo poskrbeli o vaši namestitvi sem zapiranje to nit.

Noob

Hvala

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •