PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Fatálna chyba po aktualizácii 4.2.2 na CMS články preklade

vforum
19-09-11, 11:30
Po upgrade na 4.2.2 všetko sa zdá byť preložené okrem článkov CMS

iba predná strana v CMS je preložené, iné generovať chyby presmerovania

Predvolené anglicky:

Dôveryhodného zdroja informácií pre kulturistiku - stály Barbell zdvihy (http://www.muscleadvice.com/content/standing-barbell-curls-272/standing-barbell-curls-189.html)

prekladal nemeckú s chybou:

Táto stránka nie je správne presmerovanie
Firefox zistil, že je server presmeruje požiadavku na túto adresu spôsobom, ktorý nebude nikdy úplná.

Tento problém môže byť niekedy spôsobené tým, že vyradí, alebo odmietne akceptovať
cookies.

nejaký nápad?

vBET
19-09-11, 12:16
Vidím, čo sa deje. Prosím, dajte mi svoju plnú htaccess súborov -. Preveríme to pravidlá sú v poriadku. Ak áno, potom sa budeme musieť pozrieť sa na to na mieste, ale najprv nechá skontrolovať. Htaccess

vforum
19-09-11, 19:19

# Use PHP5 Single php.ini as default
ErrorDocument 403 /403.html
ErrorDocument 404 /404.html

RewriteEngine on
RewriteBase /

#RewriteCond %{SERVER_NAME} ^muscleadvice.com$
#RewriteRule ^(.*)$ http://www.MuscleAdvice.com/$1 [R=301,L,QSA]

# vbSEO Sitemap
# RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END

# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# vBET End

vBET
20-09-11, 23:27
Nevidím žiadny problém v. Htaccess. Prosím PM ma prístupové údaje k FTP a správca CP - ja skontrolovať a opraviť to na mieste.

vBET
22-09-11, 18:15
Hotovo. Mali ste zlý nastavenia: Typ väzby
Upozorňujeme, že pri aktualizácii nie je potrebné preinštalovať. A znovu je ešte neodporúča, pretože stratíte vyrovnávacej pamäte a celý predchádzajúci konfigurácie.

Skontrolujte prosím, či robí všetko je v poriadku teraz a potvrďte.

vBET
23-09-11, 15:32
Potvrdené v PM - problém vyriešený:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1