PDA

Zobraziť plnú verziu: Kde je indexovanie?

dsimms
18-03-11, 19:04
Viem, že mám nové fórum, ale jeden z vašich nárokov bol ako
počet príspevkov x 52 = množstvo odkazov ...

Pretože som dostal free verzii k práci, naozaj sa naozaj
nevidel žiadnu akciu týkajúce sa indexovanie, niektoré z prekladu adries URL
sú indexované, ale keď sme sa násobí svoje príspevky x 52, potom by som
majú cez 187k .. URL pri pohľade na Yahoo výbuchu, moje súbory boli
tesne pod 2000 za posledných 1 týždeň alebo tak, a to by zahŕňali akúkoľvek
Preklad adresy URL tiež ... v súčasnej dobe na odkazy sa zobrazujú 1884 alebo o

http://www.ongsono.com/check_backlinks.htm?domain=vipmoneymakersclub.com

Takže kde je indexovanie akcie?

som tu niečo chýba?

vBET
25-04-11, 21:11
Ahoj:)

Pozerám sa na URL, ktoré ste dali. Ako vidím, Google indexovať 142 000 strán a Yahoo len 1 700 - Vyzerá to ako niečo v neporiadku s Yahoo ...

Uistite sa, že nie ste blokovanie Yahoo vaše robots.txt Ak áno - stop. Ak tomu tak nie je - nemôžeme povedať, prečo Yahoo je lenivý v tomto prípade. Google ukazuje, že je všetko v poriadku s vaším forum a prekladal stránky sú indexované dobre.

Tiež neverím výsledkov na stránke dal. Tam je napísané, že Google indexovať 142 000 stránok na vašom fóre, ale nájdete v dôsledku tohto dotazu v aplikácii Google:
site:vipmoneymakersclub.com Vidím tu len 47 700 výsledkov ... Takže výsledky sú uvedené v ongsono je úplne iný ako reálny.

Tiež som skontroloval preložený strany, tj:
site:vipmoneymakersclub.com/fr/
Okolo 150 výsledkov - to naozaj nie je pôsobivé, ale ukazuje, že Google je naozaj indexovanie vašich preložených strán. Môžete si ho rýchlejšie, tj tým, že pridá si stránky k site.xml Tiež majte na pamäti, že ako rýchlo Google je prechádzanie a indexovanie stránok závisí na stránke PR a Chow rýchlo sa mení. O ďalších robotov - pravdepodobne podobný.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1