Ultima modificare făcută de vBET; 13-09-10 la 14:13. Motivul: bbcode
Sunt verificarea aceste legături, chiar acum. Pelase spun aveţi blocat accesul la pagini nerelevante de robots.txt (adică cu pagini membru şi aşa mai departe?)? Dacă nu vă rugăm să vedeţi aici: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
Toate paginile de la aceste link-uri sunt rupte - la therea subsolul este mult cod JavaScript vizibile. Si se pare pe fiecare pagina de tradus pe forum. Vă rugăm să spuneţi nu aveţi nevoie de Asist cu această problemă - dacă vă rugăm să da detalii PM acces. Nu cred că poate fi motivul acestui mesaj Google, dar poate fi legat.
Ultima modificare făcută de vBET; 13-09-10 la 14:21.
OK - Cred că pot fi legate şi poate fi motivul acestei probleme. Vă rugăm să reţineţi că toate paginile să formeze aceste link-uri au cantitate mică de conţinut, astfel încât textul cea mai mare parte, este inclusă din acest script rupt. Acesta este motivul pentru Google vede toate aceste pagini ca fiind foarte asemănătoare. Rezolvarea ar trebui să rezolve această problemă Google![]()
\u003cbr /\u003e Bună, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e vă mulţumesc pentru cecul. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e V-am trimis Access Admin prin PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Multumesc! \u003cbr /\u003e
Mergând acolo, în câteva minute.
Tocmai am primit detaliile corespunzătoare de acces, a venit acolo, şi nu există nici o problemă. Acesta tocmai a trecut - am făcut nimic cu privire canalizare ... In acest moment eu nu sunt capabil sa reproduca problema. Se pare că nu mai există. Nu ştiu că unele modificări de configurare a fost făcută de către administratori.
Dacă veţi vedea această problemă vă rugăm să scrie din nou aici. În acest moment este considerat rezolvat.