Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 22

Thread: Problema cu unele cuvinte cu accens

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Bună,
    Ai spus:
    vBET suporta toate codificări, dar este mai bine dacă pe forum pentru dvs. utilizează codificarea UTF-8, în caz contrar pentru fiecare vBET obţinute trebuie să re-encode pagini întregi şi nu alte trucuri suplimentare (dar şi caractere speciale are loc mult mai mult în PB cauza acestea sunt modificate pentru a & # CODUL; notaţie). Dacă sunteţi execută deja pe forum pentru, nu există nici o modalitate uşoară de a comuta codare (încă există), dar în cazul în care creaţi unul nou, vă rugăm să ia în considerare să-l rulaţi pe codificarea UTF-8, care este proiectat pentru a suport multilingv.

Cred că pe forum pentru convertirea mea la UTF-8 va rezolva problema. Stiti vreo modalitate de a face asta? Am citit că cineva care a făcut-a rezolvat problema.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am găsit acest articol: Conversia vBulletin la UTF-8

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua pepito69, ce zici de asta fire?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Cred că a din ultimele lucruri pentru a încerca este conversia pe forum pentru a UTF-8 provoca mai multe cuvinte nu pot fi traduse erorile datorate în accens şi simboluri speciale cum ar fi: ñ
    Michal după ce aceasta a spus:
    Schimbarea de codificare a întregii vB pe forum pentru - cum se? - VBulletin.org Forum

Eu nu pot face acest test acum cauza i-au de rezervă şi testaţi-l în condiţii speciale şi nu am timp suficient, poate, în august.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ok, am înţeles. Să răspundeţi dacă o faci

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Asiguraţi-vă că copie de rezervă pe forum pentru dumneavoastră pentru că, dacă marile sale s-ar putea întâlni erori personalizate bbcode că "Cele mai multe ori" pot fi fixate cu tools.php

EDIT
    Este posibil să aveţi probleme cu notificări de e-mail şi alte lucruri mici care trebuie să fie fixe.
    Ultima modificare făcută de mario06; 19-07-10 la 11:36.

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de pepito69 View Post
    Cred că pe forum pentru convertirea mea la UTF-8 va rezolva problema. Stiti vreo modalitate de a face asta? Am citit că cineva care a făcut-a rezolvat problema.
    Acest lucru nu este necesar - vBET acceptă pe deplin nu forumuri UTF-8. Personal, eu sunt proprietarul unui forum nu UTF-8 (în limba poloneză), care este de lucru bine. Deci problema este la alt nivel. Schimbarea codificării vă poate ajuta în cazul dvs., dar nu este necesar să rulați vBET. Vă sfătuim să căutați sursa problemei sau chiar să ne lăsați pe forum să o verificăm. Pentru că dacă este o problemă la alt nivel, se recomandă vindecarea plăgii - nu numai că puneți un bandaj

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Multumesc Michal, mă bucur să te văd din nou aici.

Înainte de a converti orice i se va incerca lucruri diferite, dar ştiu că au o nouă problemă cu şablon, în paginile principale forum este rău pus şi nu am nimic nou.
    Multumesc mult pentru sfaturi Mario06 dumneavoastră.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

vBET susţine pe deplin toate seturile de caractere, dar cu setul de caractere UTF8 există interogări mai puţin

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Chiar nu mai puţin interogări. Numărul de interogări este acelaşi, dar vrăjitoare UTF-8 utilizarea procesorului este mai mică, pentru că nu avem nevoie să reencode rezultate, astfel încât, de asemenea, rezultatele sunt mai rapide.

Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •