Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Pot Am plecat de la titlul original pentru toate limbile?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Default Pot Am plecat de la titlul original pentru toate limbile?

Am o problemă atunci când scriu şi cântec decât traducător traduce numele de cântec pe toate limbile ... Asta arata foarte prost, deoarece toţi oamenii căutare titlul original al melodiei
    Deci, există vreo abilitate pentru titlul original stânga pentru toate limbile (conţinut poate fi tradus)? Pot scrie cu orice caracter pe la începutul şi la sfârşitul de titlu care va "spune NU" pentru traducerea titlului?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

In acest moment nu este suportat. Aveţi posibilitatea să utilizaţi notranslate BBCode dar numai în mesaj.

Muta acest thread pentru a caracteristică cerere. Va credem despre această problemă. În general vB arhitectura nu este pregătit pentru bbcodes în titluri. Am avut de a face mult efort pentru a sprijini langtitle BBCode în titluri şi am avut multe probleme cu asta. Vom gândim la sprijinirea notranslate în titluri sau o altă soluţie pentru asta.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Poate că vom fi capabili să facă acest lucru folosind deja existente langtitle Codul BB - doar cu unele Codul de limbă de construcţii - cum ar fi NU, Sau ceva ... Vom gândi. Soluţia ar trebui să fie uşor de a furniza, pentru că avem deja funcţionalitatea de a analiza langtitle Codul BB - ar fi nevoie de un singur adăuga dacă declaraţia în funcţie de care se evaluează această bbcode iar rezultatul a reveni opaqued în zonă, nu traduse. Vom verifica it - nu mai pot fi unele alte probleme cum ar fi unele locuri unde semnele <> sunt modificate pentru a HTML în condiţii de siguranţă; unor relaţii între limba titlu şi limbă post (poate automat în opace, sau în traducere RSS).

Am să le verifice, dar definitiv aceasta este direcţia bună. Statut schimbat la Acceptăm

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default title without translation

Buna ziua,

Cum la stânga titlul original al firului pentru toate limbile?
    Aveţi posibilitatea să utilizaţi un "NT" cod (nu traduse) în [langtitle] tag-ul.
    această etichetă va fi analizat.

Exemplu:
    [ langtitle=nt]Title without translation[ /langtitle]
    şi în titlul meu post.
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 15-12-10 la 10:30.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •