Ne pare rau ...
am postat în secţiunea greşită înainte de
Sunt folosind VB 4.0.2
şi vBET 420
dar nu mai multe limbi de sprijin în forumul meu.
Ne pare rau ...
am postat în secţiunea greşită înainte de
Sunt folosind VB 4.0.2
şi vBET 420
dar nu mai multe limbi de sprijin în forumul meu.
Ultima modificare făcută de badawidollah; 26-03-10 la 17:17.
Toate configuraţiile de lângă CharacterSet sunt făcute de către Admin CP-> Settings-> Opţiuni-> - Arata toate setările --. Unele măsuri sunt marcate ca fiind (NUMAI pentru UTF-8 charactersets) sau ca (Necesar pentru a nu UTF-8 charactersets) - înseamnă că va face acest etape, în conformitate cu al tau pe forum pentru CharacterSet (cum se verifica pe forum pentru CharacterSet meu).
1. (Obligatoriu) Set "Meta Description" - chiar dacă folosiţi unele mod care se schimbă meta description pentru fire, vă rugăm să setaţi o anumită valoare aici - altfel RSS poate fi spart.
2. (Obligatoriu) Set "Punerea în aplicare a URL-ul Canonical" la "Strict '- pagina altfel va fi aceeaşi gândire acceptabil multe adrese URL de ceea ce este rău pentru SEO.
3. (Necesar pentru care NU UTF-8 charactersets) Set "Numărul de caractere înainte Încadrare text" la '0 '- altfel vBuletinTM poate deteriora unele caractere ţinând mai mult de 1 octet (de exemplu, de la japoneză).
4. (Necesar pentru care NU UTF-8 charactersets) Senin "Blank Stripper Caracter" valoare - altfel vBuletinTM poate deteriora unele semne japoneze (aceste semne sunt o parte din semne japoneze)
i numai a se vedea numărul 1 şi 2, numai
în cazul în care este numărul 3 şi 4 Locul de amplasare?
în cazul în care este personalul aici?
Se pare ca ceva nu este configurat corect pe forum ... Eşti folosind vbSEO?
se poate traduce în mai multe limbi
dar când am posta în alte limbi, se traduce de supraînălţare
mulţumiri
Setaţi valoarea CharacterSet în litere mici <<<aceasta nu este găsit
Sunt folosind vbseo
şi una mai mult nu a fost găsit este
în cazul în care pentru a pune acest httaccess?.
Sunt folosind vbseo şi i dont know unde a vă pune în httaccess vbseo.php.
i nu vedea regulile acolo
# (Necesar pentru a nu UTF-8 charactersets) Set "Numărul de caractere înainte Încadrare text" la '0 '- altfel vBuletinTM poate deteriora unele caractere ţinând mai mult de 1 octet (de exemplu, de la japoneză).
# (Necesar pentru a nu UTF-8 charactersets) Senin "Blank Stripper Caracter" valoare - altfel vBuletinTM poate deteriora unele semne japoneze (aceste semne sunt o parte din semne japoneze)
# (NUMAI pentru UTF-8 charactersets) Stabiliţi o valoare CharacterSet cu litere mici - vBETTM este cazul sensibil pentru CharacterSet. Deci, dacă sunteţi Folosirea UTF-8 apoi asiguraţi-vă că aţi setat "UTF-8" (pentru a verifica modul în care-mi pe forum pentru CharacterSet)
Sunt folosind VBulletin4.0.2
Cred că sa Folosirea UTF-8 charactersets
ISO-8859-1 <<<<<<<<< acest lucru este am găsit
dar în limba engleză
mea pe forum pentru utilizarea Indonesia.
cum?
şi în cazul în care pentru a pune acest lucru. httaccess cod?
i dont a se vedea normele vbseo.php acolo
Alo
nimeni aici
admin prea