Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 15

Thread: mai multe limbi de sprijin nu încă

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Default mai multe limbi de sprijin nu încă

Ne pare rau ...
    am postat în secţiunea greşită înainte de

Sunt folosind VB 4.0.2
    şi vBET 420

dar nu mai multe limbi de sprijin în forumul meu.
    Ultima modificare făcută de badawidollah; 26-03-10 la 17:17.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Toate configuraţiile de lângă CharacterSet sunt făcute de către Admin CP-> Settings-> Opţiuni-> - Arata toate setările --. Unele măsuri sunt marcate ca fiind (NUMAI pentru UTF-8 charactersets) sau ca (Necesar pentru a nu UTF-8 charactersets) - înseamnă că va face acest etape, în conformitate cu al tau pe forum pentru CharacterSet (cum se verifica pe forum pentru CharacterSet meu).

1. (Obligatoriu) Set "Meta Description" - chiar dacă folosiţi unele mod care se schimbă meta description pentru fire, vă rugăm să setaţi o anumită valoare aici - altfel RSS poate fi spart.
    2. (Obligatoriu) Set "Punerea în aplicare a URL-ul Canonical" la "Strict '- pagina altfel va fi aceeaşi gândire acceptabil multe adrese URL de ceea ce este rău pentru SEO.
    3. (Necesar pentru care NU UTF-8 charactersets) Set "Numărul de caractere înainte Încadrare text" la '0 '- altfel vBuletinTM poate deteriora unele caractere ţinând mai mult de 1 octet (de exemplu, de la japoneză).
    4. (Necesar pentru care NU UTF-8 charactersets) Senin "Blank Stripper Caracter" valoare - altfel vBuletinTM poate deteriora unele semne japoneze (aceste semne sunt o parte din semne japoneze)

i numai a se vedea numărul 1 şi 2, numai
    în cazul în care este numărul 3 şi 4 Locul de amplasare?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

în cazul în care este personalul aici?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Se pare ca ceva nu este configurat corect pe forum ... Eşti folosind vbSEO?

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de badawidollah View Post
    Toate configuraţiile de lângă CharacterSet sunt făcute de către Admin CP-> Settings-> Opţiuni-> - Arata toate setările --. Unele măsuri sunt marcate ca fiind (NUMAI pentru UTF-8 charactersets) sau ca (Necesar pentru a nu UTF-8 charactersets) - înseamnă că va face acest etape, în conformitate cu al tau pe forum pentru CharacterSet (cum se verifica pe forum pentru CharacterSet meu).

1. (Obligatoriu) Set "Meta Description" - chiar dacă folosiţi unele mod care se schimbă meta description pentru fire, vă rugăm să setaţi o anumită valoare aici - altfel RSS poate fi spart.
    2. (Obligatoriu) Set "Punerea în aplicare a URL-ul Canonical" la "Strict '- pagina altfel va fi aceeaşi gândire acceptabil multe adrese URL de ceea ce este rău pentru SEO.
    3. (Necesar pentru care NU UTF-8 charactersets) Set "Numărul de caractere înainte Încadrare text" la '0 '- altfel vBuletinTM poate deteriora unele caractere ţinând mai mult de 1 octet (de exemplu, de la japoneză).
    4. (Necesar pentru care NU UTF-8 charactersets) Senin "Blank Stripper Caracter" valoare - altfel vBuletinTM poate deteriora unele semne japoneze (aceste semne sunt o parte din semne japoneze)

i numai a se vedea numărul 1 şi 2, numai
    în cazul în care este numărul 3 şi 4 Locul de amplasare?
    Vă rugăm să alegeți toate opțiunile în vB - atunci puteți găsi opțiune interesantă prin ctrl + f și numele parametrului de scriere Dacă va avea încă o problemă vă rugăm să ne spui de

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de badawidollah View Post
    Ne pare rau ...
    am postat în secţiunea greşită înainte de

Sunt folosind VB 4.0.2
    şi vBET 420

dar nu mai multe limbi de sprijin în forumul meu.
    Ce anume nu funcţionează? Nu aveţi de lucru traduceri chiar acum sau nu pot face vBET de lucru la toate? Ce se întâmplă când te duci la pagina de tradus?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

se poate traduce în mai multe limbi
    dar când am posta în alte limbi, se traduce de supraînălţare

mulţumiri

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Setaţi valoarea CharacterSet în litere mici <<<aceasta nu este găsit
    Sunt folosind vbseo

şi una mai mult nu a fost găsit este
    în cazul în care pentru a pune acest httaccess?.
    Sunt folosind vbseo şi i dont know unde a vă pune în httaccess vbseo.php.

i nu vedea regulile acolo

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

# (Necesar pentru a nu UTF-8 charactersets) Set "Numărul de caractere înainte Încadrare text" la '0 '- altfel vBuletinTM poate deteriora unele caractere ţinând mai mult de 1 octet (de exemplu, de la japoneză).
    # (Necesar pentru a nu UTF-8 charactersets) Senin "Blank Stripper Caracter" valoare - altfel vBuletinTM poate deteriora unele semne japoneze (aceste semne sunt o parte din semne japoneze)
    # (NUMAI pentru UTF-8 charactersets) Stabiliţi o valoare CharacterSet cu litere mici - vBETTM este cazul sensibil pentru CharacterSet. Deci, dacă sunteţi Folosirea UTF-8 apoi asiguraţi-vă că aţi setat "UTF-8" (pentru a verifica modul în care-mi pe forum pentru CharacterSet)

Sunt folosind VBulletin4.0.2
    Cred că sa Folosirea UTF-8 charactersets

ISO-8859-1 <<<<<<<<< acest lucru este am găsit

dar în limba engleză
    mea pe forum pentru utilizarea Indonesia.

cum?

şi în cazul în care pentru a pune acest lucru. httaccess cod?
    i dont a se vedea normele vbseo.php acolo

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Alo
    nimeni aici

admin prea

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri