Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Traducere coreeană

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Traducere coreeană

Acest thread nu arata ca a tradus-o prea bine:
    I • OEE ¸ íƒ € € i 'I • "

Este că, din cauza codificare site-ului? Este ceva ce pot face scurt de a dezactiva această limbă?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nr - acesta nu este tradus la toate, deoarece are un conţinut gunoi. Cel mai probabil nu a mers ceva in neregula cu codare şi mesajul iniţial a venit rupt (ceea ce se poate vedea). Ştiţi prin care browserul şi cum anume a fost trimis acest mesaj? Poţi să scrii unele mesaje de testare în coreeană din diferite browsere pe forum? (Puteţi lua şi anume teza coreeni de la Wikipedia - cred). Poate că vă puteţi PM autorului şi să-l întrebi pe care browserul a fost folosit?

Vă rugăm să reţineţi că, în vBET ii pasa de forumuri în care nu UTF-8 şi adaugă informaţii adecvate pentru browsere despre codificarea reala. Din păcate, nu toate browserele sunt funcţionează corect în conformitate cu standardul HTML. În vBET 4.x am rezolvat această problemă prin efectuarea de aceasta pe partea de server. Vom face, de asemenea, în urmatoarea versiune de vBET 3.x

PS.
    În acest moment aveţi posibilitatea să eliminaţi numai acest thread - o au rupt de codificare în mesajul original: /

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Deci, chiar dacă codificarea pe forum pentru care nu este UTF-8, se va ocupa în continuare vBET caracterele coreene corect?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da - pentru cei se înlocuiesc cu "în condiţii de siguranţă UTF-8", cum ar fi # &CODE;, dar în browser-ul vBET 3.x trebuie să trimită datele din formular în mod corespunzător (în funcţie de codificare pe care am stabilit pentru formularul). Am descoperit ca IE este ignorarea şi de aceea primiţi acest mesaj de gunoi. Am facut partea de server re-codare pentru IE, dar se pare că ne lipseşte ceva de configurare.

Aşa cum am scris avem deja această soluţie în vBET4.x - re-encode totul pe partea de server - si acesta va fi inclus în versiunea vBET3.x următoare. Vom avea grijă pur si simplu despre ea pe partea de server, în loc de a avea încredere browsere cu asta.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

oh vad - mulţumesc pentru explicarea

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •