Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 5 , 5

Konu: Korece çeviri

Kıdemli Üye

Default Korece çeviri

Bu konu çok iyi tercüme gibi görünmüyor:
    í • OEE ¸ € íƒ € ì 'í •'

Çünkü bu site kodlama var mı? Ben o dili devre dışı bırakarak kısa yapabileceğim bir şey var mı?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Hayır - çöp içerik beri hiç tercüme değildir. Büyük bir ihtimalle, kodlama ve orijinal mesajı yanlış bir şey gitti kırık (gördüğünüz) geldi. Hangi tarayıcı ve tam olarak nasıl bir mesaj göndermek olduğunu biliyor musunuz? Forumda farklı tarayıcılarda Korece bazı test mesajları yazabilir miyim? (Vikipedi bazı Kore ifade yani alabilir bence). Belki yazar ve hangi tarayıcı kullanıldı onu sormak için mesaj atabilirler mi?

BB değil utf-8 forumlarda önemser ve gerçek kodlaması hakkında tarayıcılar için uygun bilgi eklediği dikkat ediniz. Ne yazık ki HTML standardına göre tüm tarayıcılarda düzgün çalışmıyor. BB 4.x sunucu tarafında taşıyarak bu sorunu çözdük. Biz BB 3.x 'in, bir sonraki sürümde de yapacak

PS.
    Şu anda sadece bu konu kaldırabilirsiniz orijinal mesajı kodlama kırık var: /

Kıdemli Üye

Yani, forum kodlama UTF-8 olsa bile BB hala Kore karakterler düzgün idare edecek?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Evet, bu # gibi 'güvenli utf-8' değiştirilir &CODE; ama BB 3.x tarayıcı uygun form verilerini (formu için ayarladığınız kodlama göre) göndermesi gerekir. Biz IE bunu görmemezlikten geliyor ve bu çöp mesajı alıyorum neden olduğunu keşfetti. Biz IE için sunucu tarafında yeniden kodlama, ancak bazı yapılandırma özledim görünür.

- Sunucu tarafında her şeyi yeniden kodlamak yazdım zaten vBET4.x bu çözüm ve sonraki vBET3.x sürümünde dahil olacak. Biz sadece bu tarayıcılar güvenen yerine sunucu tarafında bu konuda bakım alacak.

Kıdemli Üye

oh görüyorum açıklamak için teşekkürler

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •