Bună ziua, am unele probleme cu instalarea pe vbulletin 5
Am încărcat dosar, setaţi meu google api-cheie şi toate necesare setări pe admincp
Când am încercat să importe produsul-vbenterprisetranslator.xml am eroarea:
[QUOTE]
Importul de produse, vă rugăm să aşteptaţi...
[:]
Avertisment: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): failed to open-flux: nici un astfel de fişier sau director în.../includes/adminfunctions_product.php(881): eval () ar code on linie 2
Eroare fatală: require_once(): nu a reuşit deschiderea necesară ' / home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path ='.: / usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') în /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881): eval () ar code on linie 2
[/ QUOTE]
[/ QUOTE]
aşa că am adăugat această linie la meu "+ core+includes+config.php" la decalre "['Misc'] ['admincpdir']"
[QUOTE] $config ['Misc'] ['admincpdir'] = 'admincp'; [/ QUOTE]
vBulletin 5.1.9 nu are această linie la implicit.
Cum pot cere acest xml pentru o variabilă care nu este prezent??
Oricum, după care le instalat. Am mers la vbet setările şi adaugă meu google api-cheie şi setãrile toate necesare.
După ce am editat .htaccess meu şi adaugă în primul rând acestei linii (furnizate pe-nu-încărcaţi + instrumente + redirecţionarea-reguli):
[QUOTE] RewriteEngine pe
Opţiuni FollowSymLinks
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)? Lim & ba $ archive/index.php?/$2 = $1 [L QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi) / $ index.php?language=$1 [L, QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)? $ $2? limba = $1 [L, QSA]
[/ QUOTE]
Făcut nu a lucrat deloc, orice steag de limba am selectat limbaj a fost încă engleză
apoi am adăugat restul liniilor pe .htaccess:
[QUOTE] RewriteCond % {QUERY_STRING}! Redirecţionat =
RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
RewriteCond % {REQUEST_URI}! (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA] [/ QUOTE]
A lucrat, atunci când am clic pe pavilion limba a schimbat limba de forum, dar... ataşamentele imagine nu s-au afişat şi am putut nu log on pe admincp,
Când am încercat să login pe admincp am primit această eroare:
[QUOTE] Nici un fişier de intrare specificate. [/ QUOTE]
EDITARE 2-10-15:
Vă rugăm să citiţi ultimul meu post pe acest thread pentru a obţine ajutor pentru instalarea pe vbulletin 5.1.9

Răspunde cu citat