Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 10 de 24

Thread: Multe probleme la instalarea pe vbulletin 5

Vezi filetate

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2015

Exclamation Multe probleme la instalarea pe vbulletin 5

Bună ziua, am unele probleme cu instalarea pe vbulletin 5
    Am încărcat dosar, setaţi meu google api-cheie şi toate necesare setări pe admincp

Când am încercat să importe produsul-vbenterprisetranslator.xml am eroarea:

[QUOTE]
    Importul de produse, vă rugăm să aşteptaţi...

[:]
    Avertisment: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): failed to open-flux: nici un astfel de fişier sau director în.../includes/adminfunctions_product.php(881): eval () ar code on linie 2
    Eroare fatală: require_once(): nu a reuşit deschiderea necesară ' / home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path ='.: / usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') în /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881): eval () ar code on linie 2
    [/ QUOTE]

[/ QUOTE]

aşa că am adăugat această linie la meu "+ core+includes+config.php" la decalre "['Misc'] ['admincpdir']"
    [QUOTE] $config ['Misc'] ['admincpdir'] = 'admincp'; [/ QUOTE]
    vBulletin 5.1.9 nu are această linie la implicit.

Cum pot cere acest xml pentru o variabilă care nu este prezent??

Oricum, după care le instalat. Am mers la vbet setările şi adaugă meu google api-cheie şi setãrile toate necesare.

După ce am editat .htaccess meu şi adaugă în primul rând acestei linii (furnizate pe-nu-încărcaţi + instrumente + redirecţionarea-reguli):
    [QUOTE] RewriteEngine pe
    Opţiuni FollowSymLinks

RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)? Lim & ba $ archive/index.php?/$2 = $1 [L QSA]
    RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi) / $ index.php?language=$1 [L, QSA]
    RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)? $ $2? limba = $1 [L, QSA]
    [/ QUOTE]

Făcut nu a lucrat deloc, orice steag de limba am selectat limbaj a fost încă engleză

apoi am adăugat restul liniilor pe .htaccess:
    [QUOTE] RewriteCond % {QUERY_STRING}! Redirecţionat =
    RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
    RewriteCond % {REQUEST_URI}! (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA] [/ QUOTE]

A lucrat, atunci când am clic pe pavilion limba a schimbat limba de forum, dar... ataşamentele imagine nu s-au afişat şi am putut nu log on pe admincp,
    Când am încercat să login pe admincp am primit această eroare:
    [QUOTE] Nici un fişier de intrare specificate. [/ QUOTE]

EDITARE 2-10-15:

Vă rugăm să citiţi ultimul meu post pe acest thread pentru a obţine ajutor pentru instalarea pe vbulletin 5.1.9
    Ultima modificare făcută de rafail; 02-10-15 la 17:24.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •