Acum am mai avut uitat înainte am făcut schimbarea, dar după ce pare să se uite cum era de aşteptat! Am observat acum pentru un motiv atunci când im în forum şi du-te la o pagină în afara limbii modificări înapoi la engleză
Acum am mai avut uitat înainte am făcut schimbarea, dar după ce pare să se uite cum era de aşteptat! Am observat acum pentru un motiv atunci când im în forum şi du-te la o pagină în afara limbii modificări înapoi la engleză
pare că în interiorul forumuri nu există o buclă re-direct la deschiderea unui forum. Pot confirma acest lucru nu a fost întâmplă înainte am făcut ultima actualizare
În cazul în care textul a fost tradus apoi afiseaza traducerea. Dacă textul nu este tradus şi va fi epuizat limitele apoi Arată textul original.
Vă rugăm să păstraţi o problemă într-un singur fir.
Redirecţionare de bucla probabil datorită vBET o setare incorectă, .htaccess şi nu acceptă DBSEO. În setările AdminCP -> vBET -> Pagina principală aţi setat vBulletin link-uri, dar regulile în .htaccess aveţi pentru vBSEO. În plus, nu utilizaţi vBSEO dar DBSEO. DBSEO, probabil, redirecţiona alte linkuri decât vBET şi există o buclă.
Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 21-07-15 la 18:37.
a fost de lucru corect când am instalat DBSEO... să-mi scormoni în jurul unor
Încercaţi set AdminCP -> vBET - > Pagina principală -> link-ul de tip a link-uri vBSEO.
Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 23-07-15 la 09:01.
Care pare a corectat problema! mulţumesc
Voi deschide un alt thread pe o posibilă problemă, precum şi
Mă bucur că am putut să te ajut.