Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 17 de 17

Thread: Troubl cu vbseo integrare - ajutor

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

Eu cred că este ceea ce am ca .htaccess acum. V-am trimis accesul prin PM. Vă mulțumesc încă o dată! Eu pot obține vbet pentru a lucra separat de vbseo ... dar integrarea amândurora mi se pare că îmi este greu... îmi pare rău pentru probleme și vă mulțumesc. Este foarte apreciat . Eu sunt mulţumit de sprijin aici.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Max nu pot nu acces forum cu date-am mi-aţi dat vă rugăm să verificaţi folderul inbox

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

Buna, am verificat autentificare înainte de transmiterea acestuia. Am încercat-o din nou şi it works pentru mine. Am trimis un IP de server alternativ în caz de problemă de DNS.

mulţumesc.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

Thaks pentru r.dziadusz, meu problemă a fost rezolvată. Al tău ajutor este mult apreciat .

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

fericit să vă ajute să, dacă aveţi orice alte întrebări, vă rugăm să întreb, pentru orice altă problemă te rugăm să deschizi nouă temă

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

Ne pare rău, dar se pare că există încă unele problemă. Meu întreaga pagină se traduce acum, dar traduceri individuale nu par să lucreze pentru un motiv oarecare. Stii ce este problema? Deoarece traducerea pagina de lucrări, cred ca google API sau microsoft API este de lucru, dar eu nu ştiu de ce nu este traducerea textul individuale.

Multumesc pentru nici un răspuns.

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să deschideţi thread noi pentru noua emisiune-, de asemenea, vă rugăm să oferiţi mai multe detalii (URL exactă la pagina unde există problemă, citat de text care nu este tradusă).

La scurt timp - vă rugăm să reţineţi că nu aveţi să ghicească are traducere API este de lucru vă puteţi verifica-l Admin CP - > vBET - > traducere furnizorii de disponibilitate. Motivul de ce is neactiv traducere individuale poate fi că de fapt furnizorii nu sunt disponibile, astfel încât ai ceea ce aveţi în cache şi unele părţi (cele nu tradus) sunt noi pe pagina (noi răspunsuri, editat de posturi). Dacă aveţi nevoie de mai mult ajutor vă rugăm să deschideţi thread noi pentru această problemă nouă.

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •