Multumesc Michal,
Apreciez răspunsurile dumneavoastră. Chiar vreau să achiziţioneze acest lucru şi să-l utilizaţi, dar eu încă nevoie de nişte răspunsuri la întrebări şi unele asigurări că voi fi cheltuielile legate de software-ul şi, de asemenea, vbulletin vBET. În cazul în care nu lucreze pentru un motiv sau altul, acesta va fi o pierdere de 300 dolari pentru mine!
1) Nu sunt sigur exact cum functioneaza cache. Am dreptul să spun că de fiecare dată un post este scris într-un limbaj, este tradus în alte limbi şi stocate în memoria cache pe server mea timp de 15 zile. Ce se întâmplă după aceea? Traducerea este ştearsă şi apoi retradus din nou pentru un alt 15 zile?
In tot acest timp, ar fi rezultatele mele în toate limbile să fie căutate de către Google pentru totdeauna? Vrei aceste crearea de cache-ul şi curăţarea cache afecta conţinutul mea fiind indexate de Google?
2) Pot să limiteze numărul de traduceri vBET vreau să se traducă în? Sunt presupunând că mai mult de traducere, mai mult sarcina pe server?
3) Pot folosi un hosting normală comun de server? Ar fi un obişnuit comun ce gazduieste fi OK sau nu vBET necesita resurse suplimentare (VPS) pentru programul să funcţioneze?
Vă mulţumim pentru ajutor!

Răspunde cu citat