Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: Includ traducerile în rezultatele de căutare

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Default Includ traducerile în rezultatele de căutare

VBET nu acceptă în prezent traducerile în rezultatele de căutare. În cazul în care un utilizator efectuează o căutare într-o altă limbă decât cea implicită pe forum pentru, niciun rezultatele sunt returnate, chiar dacă există termeni în limba lui. Poate fi aceasta rectificat într-o versiune viitoare vă rog?

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da. Noi nu-l suport acum. Şi cred că aceasta este o problemă importantă pentru a da un astfel de sprijin. Deci, cererea este acceptată.

Vă rugăm să reţineţi că soluţia va fi limitat. Suntem capabili să traducă interogările de căutare care nu sunt în limba maternă pe forum pentru la limba prestabilită pe forum pentru, astfel încât căutările vor fi mai bine, în continuare:
    1. Interogare nu poate fi tradus cu precizie de intenţii ghidul de astfel rezultate nu pot fi perfect, dar ar trebui să fie mult mai bine decat acum
    2. Acest lucru nu va funcţiona pentru fire scrise în alte limbi - datele sunt stocate în baza de date vBulletin, în textul original (cum este scris de către autor), astfel încât acest text original este indexat de motorul de căutare. Traducerea interogare pentru a implicit pe forum pentru va fi dor de acele fire care sunt scrise în altă limbă

De asemenea, trebuie să ne gândim atunci când pentru a traduce:
    - În cazul în care vom folosi limba maternă ghidul de setarea pentru acest (nu va funcţiona pentru persoane)
    - Ar trebui să ne traduce interogările de căutare atunci când merg de la cele traduse pagini
    - Ar trebui să ne verificaţi de fiecare dată după limbă de detectare a Google ceea ce este limbajul de interogare şi apoi traduce?

Vă rugăm să reţineţi faptul că pentru detectarea limba interogări de căutare nu este o idee bună, deoarece acestea sunt siruri de caractere foarte scurt. Deci, de detectare a nu va cel mai probabil, da rezultate bune. Cred că am putea presupune doar că, dacă cineva este în căutarea de la pagina tradus în germană de exemplu, atunci presupunem că interogarea este, de asemenea, în limba germană şi întotdeauna se traduce în mod implicit pe forum pentru (chiar dacă acesta este - fără de detectare). Aceasta este cea mai simplă soluţie şi trebuie să fie adecvate pentru cel puţin 90% în cazul în care interogările respective. Aşa cum am scris am putea încerca, de asemenea, pentru a detecta limba reale, dar pentru interogările de cuvânt 1-2 Google, cel mai probabil va da rezultate nu prea bune. Aşa cum îmi amintesc Google nu a mâner de detecţie şi pentru mesaj prea scurt. Puteţi verifica singur prin scrierea mesajelor de încercare la punctul de testare, care sunt în altă limbă şi au numai 1-2 cuvinte. În cazul în care nu va fi opace în mod corespunzător în lang bbcode - aceasta înseamnă că detectarea Google nu a reuşit pentru scurt astfel de teză.

Va rugam sa ne feedback-ul tăi cum îl vedeţi

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •