Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 18 de 18

Thread: Problemă atunci când registrul vizitatori

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Un indiciu - după cum am vedea după ce faceţi clic pe butonul de înregistrare pe care nu vă aduc la formularul de inregistrare (url register.php?do=register), Dar numai la setarea e-mail (register.php?do=vMail).

In acest moment nu am nici o idee face acest lucru provoacă problema, dar putem verifica pur şi simplu. Dacă aveţi posibilitatea să vă rugăm să schimbaţi pentru un moment configuraţia dumneavoastră, făcând clic pe butonul de inregistrare pentru a genera formularul de înregistrare ansamblu. De asemenea, vă rog să îmi spuneţi cum să configuraţi vBulletin de a avea un comportament de pe forum pentru dumneavoastră - Îl voi testa pe forumuri testele noastre.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Un indiciu - după cum am vedea după ce faceţi clic pe butonul de înregistrare pe care nu vă aduc la formularul de inregistrare (url register.php?do=register), Dar numai la setarea e-mail (register.php?do=vMail).

In acest moment nu am nici o idee face acest lucru provoacă problema, dar putem verifica pur şi simplu. Dacă aveţi posibilitatea să vă rugăm să schimbaţi pentru un moment configuraţia dumneavoastră, făcând clic pe butonul de inregistrare pentru a genera formularul de înregistrare ansamblu. De asemenea, vă rog să îmi spuneţi cum să configuraţi vBulletin de a avea un comportament de pe forum pentru dumneavoastră - Îl voi testa pe forumuri testele noastre.
    M-am oprit de marfuri fac = vMail
    Verificare e-mail
    Problema continuă
    Acum prezinta un link pe register.php formularul de inregistrare? Nu = registru

vBulletin
    Am o adevărată licenţă
    Ultima modificare făcută de tomee123; 21-11-09 la 23:11.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK. Sunt încă în căutarea. Un indiciu - poate că există o oarecare problema cu redirectionari (dacă se întâmplă 301 redirecţionarea atunci acesta va pierde informatii despre acordul pentru condiţiile pe forum pentru). Voi scrie un robot, în câteva minute, aşa că am vor vedea nu ceva de genul asta se întâmplă. Fii calm - vom găsi soluţia pentru că

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK - Eu ştiu motivul. Este ceea ce am crezut - aveţi redirecţionare, pentru că în forma URL-ul rămâne fără parametru limbă. Acesta este motivul pentru redirecţionare se întâmplă. Mă întreb de ce URL-ul într-o formă nu a fost schimbat (ar trebui să fie) - voi investiga chiar acum

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Eşti utilizarea unor schimbări mod care URL-uri în formă? Imi caut în mod cod, codul HTML şi codul nostru pe forum pentru html. Acesta ar trebui să funcţioneze. Deci, pentru o mai bună anchetă, voi avea nevoie de acces la forum. Vă rugăm să PM-mi acces la FTP (probabil nu voi avea nevoie Admin CP).

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

O întrebare importantă - sunt rulaţi pe vBET 3.x ...?

Se pare că aveți vBET 2.x gratuit care tocmai a făcut traduceri și nu acceptă comunitatea în mai multe limbi. Dacă doriți ca utilizatorii să scrie mesaje în diferite limbi și să se înscrie pe forum din alte țări, atunci trebuie să cumpărați licența vBET 3.x. Imi pare rau ca nu l-am intrebat la inceput ne-ar fi sigur standul mult timp
    Ultima modificare făcută de vBET; 22-11-09 la 02:08.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Text automatically translated from: Arabic to: Romanian
    Translated text
    Bine
    Ai accepta plata prin Western Union?

Mi se pare mie a fi un promotor al zonelor de produsul dvs. ((Orientul Mijlociu)) pentru plătite
    Original text

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de tomee123 View Post
    Translated text
    Bine
    Ai accepta plata prin Western Union?

Mi se pare mie a fi un promotor al zonelor de produsul dvs. ((Orientul Mijlociu)) pentru plătite
    Original text
    Translated text
    Nu văd nici un răspuns!
    Original text

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale