PDA

View Full Version: Rezolvate Textul Tradus necompletat

Taurus
15-07-10, 13:58
Cred ca postul meu a fost dor de alte. Aceasta este acum o mare problemă pe forumul meu!

Toate textele traduse in mesaje noi sunt goale / goale. Pot să faceţi clic şi pentru a vedea limba originală, dar partea de tradus este gol.

Poate, te rog ajută-mă cu asta!?!?

kamilkurczak
15-07-10, 15:30
hmm citit acest articol: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9

poate blocate de Google.

Taurus
15-07-10, 16:34
Acesta nu este blocată. Am fugit de testare. Dar am primi această eroare:

Începând cu testul de traducere
Rezultatul testului:
Eroare de testare: a eşuat să se conecteze la 209.85.225.95: de reţea este inaccesibila
Timpului de conectare (ms): 2.78100585938

Deci, eu sunt acum în aşteptare de la compania mea ce gazduieste dacă acestea au o solutie la aceasta.

Taurus
16-07-10, 15:31
Am vrut doar să spun că firma mea ce gazduieste constatat unele erori de reţea, şi după corectarea acestuia, totul este lucru minunat din nou! Multumesc!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1