PDA

View Full Version: Instalare

daguar
25-05-10, 00:10
Am descarcat gratuit ultima versiune a lui Aş dori să utilizaţi vBET nu înţeleg un lucru despre configurare: confuz: frumoasă şi descriptiv ca tip de instalare pare rau .... datorită bune de muncă

vBET
25-05-10, 06:42
Ei bine, Pun pariu că aţi înţeles butonul "Salvare", deci nu este calea pe care nu le inteleg un lucru;)

Deci, vă rugăm - în mod specific pe care o parte nu înţeleg. Noi va vom ajuta cu placere:)

Vă rugăm, de asemenea, reţineţi că trebuie să configuraţi cel puţin dumneavoastră limba maternă forum pentru a putea lucra cu vBET.

daguar
25-05-10, 23:35
vbulletin.org / forum / showthread.php t = 220886 am? descarcat de 4 episoade Am înţeles că aţi furnizat această legătură într-care dintre cele 4 părţi în ftp trimite munca bun .... l-aţi spune exact ...

vBET
20-07-10, 21:33
Vă rugăm să citat doar textul pe care îl scrie despre şi a făcut parte îndrăzneţe exact ceea ce nu este understable.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations