PDA

View Full Version: vBET 4.2.1 Released - imbunatatiri MARELE performanţă (BETA)

vBET
28-03-10, 11:19
Hi:)

Dacă versiunile anterioare a fost rapid aceasta au viteza luminii;) Serios - le-am descoperit şi a scăpa de câteva blocaje. Deci, aceasta versiune va traduce chiar mai rapid şi cu serverul de sarcină mult mai puţin:)

Important pentru utilizatori vBSEO: pas de integrare suplimentare care sunt necesare în timpul actualizării. Se va elimina dubla redirecţionează şi de a salva multe resurse server. Pentru mai multe detalii du-te la dosar şi de a găsi readme.html parte despre antet ("Locul de amplasare: $ fulluri");

Ce sa schimbat în această versiune:

Performanţă imbunatatiri:
- Eliminată strangulare pentru traducere URL-ul.
Am realizat că link-uri a fost tradus, unul câte unul ce cost cu o schimbare multe cereri de Google. Acum vBET foloseşte obţinute amânată pentru traducere URL-ul. În caz de URL-uri Friendly vB functioneaza pentru toate URL-urile care nu sunt canonice. În caz de URL-uri vBSEO primele 4 link-uri trebuie să fie traduse la cerere (din cauza redirecţionează posibil) şi de odihnă este intarziata.
- Eliminată strangulare cu redirecţionări vBSEO.
Redirecţionări duble nu mai sunt utilizate - acum redirect la punctele de legătură într-traduse pe link-ul corespunzător de la început de redirecţionare (pas de integrare suplimentare necesare).
- Organism plugins mutat la fişier php.
Acum, blocuri mari de text nu vor fi luate singuratic din baza de date. În loc de aceasta plugin-uri pur şi simplu utilizaţi funcţii care sunt în fişier php. Cele mai multe dintre plugin-uri au 1-4 linii de cod acum.
- Parametru de performanţă avansată noi "întârziere între traduceri".
Am descoperit ca unele forumuri au problemă cu multe cereri de Google (nota - numai unele cele mai multe, nu au astfel de problema). Se pare că pentru aceste forumuri fiecare altă cerere, Google a luat mai mult şi mai mult. Poate din cauza de "pedepse" Google pentru lotul de trafic, poate pentru că este propriile setări de firewall. Oricum avem soluţie care - acum puteţi solicita vBET să aştepte între solicitările de traducere Google. Desigur, face cerere de evaluare mai mult sau ghidul de partea ta, dar se pare că, în aceste cazuri, răspunsul final este mult, mult mai rapid. Deoarece nu pentru pagina cache de aşteptare pentru răspunsul Google ia mai mult timp. Utilizaţi-l cu atenţie şi numai în cazul în care vă puteţi măsura schimbările de performanţă. Dacă va fi necesar, vom adăuga unele articol despre cum să verificaţi Google timpilor de răspuns.
- Bottleneck cu înlocuitori de text eliminat.
Am profilat vBET şi eliberarea de performanţă a constatat cu parsarea de ieşire - acum este corectată. Parsarea de ieşire pentru script-uri, stiluri, zonele care nu sunt traduse şi de urmărire obţinute este mult mai rapid chiar acum.

Şabloane actualizat:
- Vbenterprisetranslator_flags

Bug-uri corectate:
- HTML erori de validare a fost corectată
- Tag-ul de bază pe pagina principală pe forum pentru vBSEO de lucru cu OK acum
- Redirecţionarea cu link-uri vBSEO corectată

Distrează-te şi bucuraţi-vă traduceri de mult pierde-vară, cu sarcina serverul mult mai puţin:)

Pentru utilizatorii de vBET3.x - ne vom muta aceste îmbunătăţiri de performanţă pentru a vBET3.x chiar acum. Deci, vă veţi bucura, de asemenea, soluţie mult mai repede:)

Kolbi
28-03-10, 15:30
Actualizată fără probleme:)

badawidollah
28-03-10, 17:41
pas greşit
i dezinstalare apoi instalaţi

încercaţi să dont ce am facut

Kolbi
28-03-10, 17:43
? Aici este vorba de upgrade?

tavenger5
28-03-10, 21:46
nu se poate aştepta pentru el versiunea 3.x ... :)

vBET
28-03-10, 21:55
Dacă dezinstalaţi apoi ti-ai pierdut toate dvs. de configurare şi cache - Nu face asta! Nu este necesar pentru actualizare. Update este standard (încărca fişiere şi produse de import) + 1 pas de integrare suplimentare pentru utilizatorii vBSEO (detalii in primul post).

SonSahne
28-03-10, 23:58
Mare:)

În aşteptare pentru versiunea 3.xx Thanx

fapte bune:)

badawidollah
29-03-10, 03:18
Dacă dezinstalaţi apoi ti-ai pierdut toate dvs. de configurare şi cache - Nu face asta! Nu este necesar pentru actualizare. Update este standard (încărca fişiere şi produse de import) + 1 pas de integrare suplimentare pentru utilizatorii vBSEO (detalii in primul post).

pana la sfarsitul lunii

lang = ro
nu
lang = ro

dar dacă vom edita
aceasta va ok

cât de mult pentru a edita

: P

vBET
29-03-10, 14:41
pana la sfarsitul lunii

lang = ro
nu
lang = ro

dar dacă vom edita
aceasta va ok

cât de mult pentru a edita

: P

A se vedea, în primul post pentru detalii suplimentare pas de integrare.

badawidollah
29-03-10, 16:26
vBET 4.2.1 este mai bună decât înainte.
economisi mai multă memorie cred.

[Root @ nusantaraku ~] # gratuit
totală utilizată gratuit la comun de tampoane cache
Mem: 1179648 616988 562660 0 0 0
- / + Buffer / cache: 616988 562660
Swap: 0 0 0
[Root @ nusantaraku ~] #

înainte de a
întotdeauna de suprasarcină
mulţumiri vBET 421

Echipa nu vBET au alt plan de a face o altă îmbunătăţire?
: D

Becarefull ** de greşelile din. Htaccess

badawidollah
29-03-10, 16:39
wow
sale magice

vBET
29-03-10, 20:37
vBET 4.2.1 este mai bună decât înainte.
economisi mai multă memorie cred.

înainte de a
întotdeauna de suprasarcină
mulţumiri vBET 421

Echipa nu vBET au alt plan de a face o altă îmbunătăţire?
: D

Da - ne-am lista foarte lunga de TODO:) Inclusiv noi funcţionalităţi şi, de asemenea, îmbunătăţiri de performanţă (cum ar fi sprijinirea alte sisteme cache). vBET evoluează tot timpul:)

Kolbi
29-03-10, 20:53
Ar fi, dacă ai din nou publica o lista de TODO şi scrie în urmă, cât de departe noi de dezvoltare este deja.

vBET
01-04-10, 11:46
Ar fi, dacă ai din nou publica o lista de TODO şi scrie în urmă, cât de departe noi de dezvoltare este deja.

Am înţeles că aceasta ar putea ajuta pentru unii utilizatori. De asemenea este mulţime de efort suplimentar pentru a menţine nu numai 4 linii de cerere, dar, de asemenea, liste de TODO, care acum sunt interne. Ne vom gândi la asta.

Kolbi
01-04-10, 20:43
VBET 4.2.1 funcţionează cu vBSEO 3.5.0 RC3 şi Harta site-ului vBSEO 2.6 beta2?

vBET
02-04-10, 03:22
VBET 4.2.1 funcţionează cu vBSEO 3.5.0 RC3 şi Harta site-ului vBSEO 2.6 beta2?

vBET 4.2.1 a fost oficial testat cu vBSEO 3.5.0 RC2 şi Harta site-ului 2.6 beta 1. Nu am de testare, dar ar trebui să lucreze cu vBSEO 3.5.0 RC3 şi beta2 Harta site-ului. Dacă nu veţi primi sprijinul nostru si vom rezolva problemele:)

Kolbi
02-04-10, 09:39
Bine, o voi testa în curând:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations