PDA

View Full Version: La întrebarea vBSEO vBET +

Kolbi
14-03-10, 18:10
Eu trebuie să nap off, I într-adevăr "înlocuieşte conţinutul 'Cuvinte cheie META'?" trebuie să dezactivaţi nu, de asemenea, "înlocuieşte conţinutul 'Descrierea META'?"?Salut

vBET
14-03-10, 18:29
Trebuie să-l dezactivaţi. Atunci când este activată, atunci obţinute pentru cuvintele cheie meta nu va funcţiona corespunzător. Am fost de lucru pe această temă cu nici un rezultat. Deoarece majoritatea motoarelor de căutare ignoră cuvintele cheie oricum, aceasta va avea niciun impact asupra SEO dumneavoastră dacă îl dezactivaţi.

Kolbi
14-03-10, 18:31
Aceasta înseamnă că am nevoie pentru a dezactiva meta description?

vBET
14-03-10, 20:54
NU:) Ne cerem scuze pentru confuzie. Dezactivează numai cuvinte cheie. Descriere Lucrari de bine:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1