PDA

View Full Version: Am de eroare de pe versiunea free vBET2310

root212
02-03-10, 04:35
Atenţie: set_time_limit () [function.set-timp-limită]: Nu se poate limita de timp stabilită în modul de siguranţă în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 148

i-au php.ini utilizare şi de introducere de text pe fisierul comant

safe_mode = off
dar eu am aceeaşi problemă: (

oricine poate sa ma ajute ....
Ne pare rău dacă am greşit şi pe forum pentru secţiunea limba mea pentru întreb mea ...: o

vBET
02-03-10, 20:09
Încercaţi să dezactivaţi modul de siguranţă de către fişierul htaccess..

root212
03-03-10, 07:22
acum i-au de eroare

Analiza de eroare: eroare de sintaxă, T_GLOBAL neaşteptate în / home / XXX / public_html / XXX.us / include / vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 14
şi mă uit pe linia 14

global $ vbet_baseUri;

poate u ajută-mă pentru acest lucru?

vBET
03-03-10, 21:10
Ceea ce sunt orientate nu este în linia 13 14 - asa ca presupunem ca aveti unele conţinut suplimentar există, care nu este codul nostru.

Nu ştiu de unde aţi descărcat versiunea dvs.. Vă rugăm să descărcaţi ultima versiune de vBET 2.3.x de aici (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=220886) şi încărcaţi toate fişierele din nou la server.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1