PDA

View Full Version: probleme de ciudat pe pagina de index

bhanuprasad1981
27-02-10, 19:51
limba mea Site-ul principal este în limba engleză, am actualizat recent vBET, după upgrade, i se vedea această eroare la pagina de index pe partea de sus: -

Eroare de analiză: eroare de sintaxă, T_STRING neaşteptate în / home / xxxclipz / public_html / global.php (834): eval () "cod de d pe linia 99

şi chiar subsol nu se afişează în sus, problema este la pagina index.php numai, vă rog ajutaţi-mă: (

vBET
28-02-10, 01:50
Ce versiune de vB vBET şi sunt utilizaţi mai exact? Vă rugăm să URL-ul pentru a-mi PM pe forum pentru dumneavoastră.

vBET
28-02-10, 02:31
Dacă utilizaţi vBET 2.3.9, vă rugăm să încercaţi 2.3.10 - există într-adevăr a fost un bug de subsol şi este deja corectat:)

bhanuprasad1981
28-02-10, 05:48
mulţumesc upgrade la 2.3.10 rezolvat problema;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1