PDA

View Full Version: Rezolvate Întrebarea despre vBSEO sitemap-uri + vBET

Mobilyz
08-02-10, 22:08
Salut, am o întrebare pentru tine despre Sitemaps vBSEO Cu vBET edita acolo. În instrumentele Google pentru webmasteri, oferă acest avertisment pe un lot de Sitemaps Inscrisa (fiecare sau toate care au lăsat 30k în el): URL-uri nu au fost urmate Când am testat o serie de adrese URL din Sitemap-ul dvs., am descoperit că unele adrese URL ghidul de redirecţionare a o altă locaţie. Vă încurajăm să adresele URL din Sitemap-ul dvs. să-l ia la link-ul de destinaţia finală (destinaţia de redirecţionare), în loc de a redirecţiona către un alt URL-ul este încă această va fi indexat de Google sau nu?

vBET
10-02-10, 14:43
Da - desigur, aceasta va fi indexate ca legătură într-destinaţie finală. Deci, acesta va fi indexat tradus o - această după 301 de redirecţionare. Suntem conştienţi cu privire la această redirectionari, dar în acest moment, integrarea cu Generatorul de Sitemap este destul de usor si suporta numai adăugarea de adrese URL pentru pagini traduse fără obţinute de adrese URL fire - acesta este motivul pentru redirectare se întâmplă. Dar fii calm - finale (cele bune), URL-uri vor fi indexate.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1